| Theooo3101 a întrebat:

Am dat comanda vineri dimineata la eMAG pt un produs si am inteles ca trebuie sa imi trimita un sms in care sa imi spuna ora la care vine.Produsul nu este vandut de ei ci de un partener.Am intrat la informatii la acel partener si spunea ca livrarea se face in 24-48 de ore dar deja au trecut 48 de ore si nu mi-au dat nici un semn.Cei care ati mai folosit eMAG, ce parere aveti?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 24-48 de ore in zile lucratoare. Daca nu ai bifat livrare in week-end atunci incepand de Luni.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am luat de la eMag dar nu de la parteneri. Am cateva zeci de comenzi la ei. Daca ai comandat vineri (depinde cat esti de departe de magazin) se putea sa vina sambata pana la pranz. Daca nu, Luni.

| AndreiGigg a răspuns:

Eu am mai folosit eMAG si iti recomand sa suni la ei si sa intrebi de comanda dar nu suna la alt eMAG decat ce-l din orasul tau

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AndreiGigg):

Imi place cum o tot dai tu cu emagul din orasul tau... de parca ar avea vreo legatura cu comanda lui showroom urile din prase... ba mai mult, de parca ar avea vreun numar de telefon fiecare showroom, ba mai mult de parca exista eMAG in fiecare oras

| Theooo3101 explică:

Exista doar un singur numar de telefon

| Theooo3101 explică:

Multumesc,asta nu stiam daca lucreaza in weekend sau nu.