Mai omule, tu ai citit anuntul?
Scrie clar:
"Va rugam sa contactati sediul central FAN Courier din Bucuresti sau agentia FAN Courier de care apartineti pentru a ne furniza datele suplimentare necesare pentru livrare."
Deci: ii poti contacta sunand la telefon la Fan courier, sa clarifici data, ora si locatia unde doresti sa ti se aduca pachetul SAU
mergi personal la sediul FAN COURIER sa-ti ridici pachetul, cu buletinul in mana evident.
Am inteles, multumesc doar ca nu trebuie sa ai atitudinea asta, acel,, a ne furniza" am crezut ca se refera(nu stiu cum m-am gandit la asta privind retrospectiv) la faptul ca sediul de FAN Courier - dupa ce i-au legatura cu ei le va furniza informatiile suplimentare.Ma rog eram putin obosit ce-i drept, dar in orice caz chiar de ar fi o persoana obosita/cu i q scazut etc. sa ai o atitudine de genul nu ajuta prea mult, nu crezi? Adica chiar nu te puteai abtine din a te implica subiectiv si sa lasi doar raspunsul sau eventual sa nu raspunzi deloc (nimeni nu e obligat sa raspunda daca nu vrea). In orice caz multumesc inca odata.
Pai suni ori curierul, daca ai numărul, ori agenția fan Courier din orașul tău și dacă ai posibilitatea, spune-le că dorești să ridici tu personal coletul de la sediul de care aparții (poți face asta) sau solicita sa vina curierul din nou pentru a-ți livra coletul.
Recomand sa te duci tu personal sa îl ridici.
Pai ti s-a spus ce sa faci...Sa iei legatura cu ei pentru ca, curierul nu a putut ajunge la tine. Nu ai lasat numarul de telefon sa te contacteze telefonic?
Mergi la un seduiu Fan curier cel mai bine si le explici situatia. Sigur o scoti la capat in felul asta mai ales ca o sa vorbesti fata in fata cu un reprezentant.