II cumperi niste trandafiri in mai multe culori fiecare, ca sa eviti codul florilor. Trandafirul fiind, sa zicem, galben cu marginea roz, nu inseamna nimic in codul florilor; nici iubire, nici disperare, nici dragoste neampartasita, nimic. Caci nu sunt uni. Si dormi linistit.
In general preferabil flori in ghiveci, eu cred ca ar aprecia mai mult decat niste flori care in 3 zile le va arunca
Esti sigura? Trandafirii stacojii inseamna dragoste senzuala, e o invitatie la o relatie sexuala. Trandafirii rosu carmin inseamna iubire pura, cei galbeni gelozie. Si tot asa, toti trandafirii inseamna ceva. Esti siggura ca nu apar neintelegeri, daca da trandafiri?
Salut,in general persoanele mai in varsta prefera de la un coleg/amic CRINII, iti garantez ca ii vor placea maxim! Succes!
Trandafiri, serios?!
Ia-i o combinatie de mai multe flori, ceva sa arate bine sau crini. In niciun caz trandafiri sau maxim albi dar nu recomand.
M-am hotarat la lalele, sunt si mai ieftine, imi si plac. Ma indoiesc ca o sa gasesti crini acum si mai sunt si scumpi!
Acum a aparut o alta problema: ce culoare sa fie?
S-ar putea ca doamna sa interpreteze codul culorilor!
Cred ca un mix de lalele si crini ar fi perfect! Iti pot sugera floraria www.imodflowers.ro Ei te pot ajuta cu mai multe detalii.
anonim_4396 întreabă:
ZimniceaCarrefour întreabă: