| Ellutza16 a întrebat:

Am primit niste blugi cu tutul lasat. si in noiembrie va fi majoratul meu. chiar vreau sa iau blugii acestia cu niste tocuri sclipiciosi dar nu stiu ce sa iau in partea de sus... imi dati cateva idei dau funda! >big grin

9 răspunsuri:
| StroMer98 a răspuns:

O tricou/bluza sclipicios/a

| ddrna a răspuns:

Hi, daca blugii sunt ceva mai largi eu zic sa iti iei o bluza/maieu/top mulat. spune mi ce culoare au pantofii si pantalonii. avand in vedere ca e majoratul tau ar merge o rochita, parerea mea. depinde cum vrei sa il faci. iti sugerez si tinuta in genul: sacou, blug si tocuri, care e super cute, zic eu. http://www.google.ro/......tp?/imgres ceva in stilul asta cu alti pantaloni.

| Ellutza16 explică (pentru ddrna):

Blugii sunt abastrii si da intr-o tenta de verzui dar nu f tare. iar pantofii sunt negri cu sclipici decupati in fata putin si au o fundita draguta. happy

| Ellutza16 explică (pentru Ellutza16):

A si pantalonii sunt stramti jos happy

| crinutzazozo a răspuns:

Poti sa iei ceva cu paiete. Orice se asorteaza cu ceva sclipitor.

| Lix_Lixii_1978 a răspuns:

Cu siguranta ar merge o bluza crem,sau alba,simpla mulata, eventual decoltata foarte putin,si cu un lantisor dragut,lung si simplu,care sa-ti puna in evidenta corpul cu niste cercelusi eleganti, iar la par sa te bazezi pe ceva mai natural, machiajul si el, cu tente elegante si rafinate, iar buzele cu glos nude sau ruj nuanta nude. Sper ca te-am ajutat!

| Ellutza16 explică (pentru Lix_Lixii_1978):

Ma gandeam ca ar merghe si o camasa cu nasturei pana la gat si un papion sclipitor thinking

| BlueViP a răspuns:

Un maieu mulat si sclipicios.

| Lix_Lixii_1978 a răspuns (pentru Ellutza16):

Da! Chiar ca.