Nu stiu pe nimeni care sa faca rochii la comanda, dar te-as sfatui sa nu iti faci nici la comanda nici de pe net (la comanda nu stii daca ti-o face bine, trebuie sa te masoare de 10 ori ca sa fie sigura, iar de pe net nu poti fi sigura ca marimile, culorile si materialele care sunt descrise pe site corespund cu rochia in realitate). Eu mi-am cumparat 2 rochii pentru o nunta asta-vara din magazinul Unirea -daca esti din Bucuresti- si imi vin foarte bine,au fost putin cam scumpe, dar sunt comode, sunt frumoase, exact pe placul meu. Iti recomand sa te duci si tu tot acolo ca sunt o gramada de modele si marimi, ai de unde alege pa pa!
Pai nu cred ca o sa gasesti atatia.si bineinteles ca va fi mai scump. Poti sa iti iei de pe site-uri de pe net.O sa gasesti foarte multe.Scrii marimea si iti vine imediat!
Eu te-as sfatui sa mergi mai bine în magazine, sa probezi rochiile etc., dar daca tu vrei sa comanzi...nu e treaba mea.Din moment ce nu stiu cati ani ai, nu prea pot sa te ajut.P.S.se scrie,, nunta fratelui meu".
Stiu draga mea dar am scris repede...da, da, da si am 20 de ani
Uite cateva idei: http://www.gatitul-miresei.ro/cauta-rochie-ocazie/;
Cauta marimea ta apoi poti merge sa probezi. Success!
Talis.ro - eu aici mi-am facut! sau iti poti alege deja una facuta din colectiile lor