Cum anume sa c am stricat detaliaza ce anume face, s-a stricat singur? Sau l ai stricat tu, ca ei o sa isi dea seama daca defectiunea a apărut brusc, sau daca este din vina ta, iar daca este din vina ta te va costa nu se repară pe garantie.
Știu, dar nu, ce aș putea să-i fac? Ascultam muzică și dintr-o dată a apărut un miros mai ciudat, venea se la subwoofer, după nu mai mergea o boxă, am scos-o și am băgat-o din nou, crezând că e boxa, dar nu cred că e de la ea. Dacă o puneam în locul celeilalte boxe, mergea, dar nu mai mergea amăndouă. Eu presupun că s-a ars ceva în subwoofer, că nu merge gaura respectivă unde intra mufa de la boxă. Cred că aici se aplică garanția, nu? Pot doar cu bonul?
S au ars finalii, de aia numai mergeau boxele, il poti duce oriunde sa ti l repare pe bani, incearca si la flanco dar nu cred ca il vor face gratis. Trebuie sa il duci la cineva care repară audio, amplificatoare ca el are piese.
Nu se poate! In cutie trebuie sa fie garantia. Ia legatura cu ei! Cum l-ai cumparat? Din magazin fizic sau online? Daca l-ai luat din magazinfizic bonul poate fi folosit ca si act doveditor. Fa o copie dupa el si nu le da originalul!
L-am luat din magazin, doar că ei nu mi-au dat nimic, doar un bon. Pot face ceva cu el, mă ajută cu ceva?
Da! Faci cum ti-am spus mai sus: faci copie dupa bon, mergi la ei si le spui ce s-a intamplat. Daca, insa, vor vedea urme de loviri, modificari, etc, vei avea probleme.