| miriciavoivod a întrebat:

Buna, are cineva experienta cu cumpararea de pe Amazon, in Romania?

Problema e asa: am card la ING, am plasat o comanda, imi apare comanda plasata, dar nu imi ia banii de pe card, iar problema e ca atunci cand vor procesa plata, ING (si se pare ca nu e singurul) imi cere o confirmare a platii pe aplicatie sau site, ori daca aia vine la 3 dimineata, cand dorm, nici o sansa sa confirm.

Si, va rog, fara raspunsuri de gen da telefon la ING, ca am stat cu ei la telefon 1h, cu doua telefoane si de fiecare data s-au dat de ceasul mortii sa vada vreo tranzactie la mine in cont si nici contacteaza Amazon, pentru ca am incercat, nu dau telefoane in Romania, trebuie sa aiba site in tara respectiva sa poti da telefon, altfel iti spune "introdu un numar de telefon valid".

Multumesc, dau funda (si sper sa dau fundawinking )

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru raspuns, te rog sa citesti intrebarea, pentru ca nu ai citit-o

1. am plasat comanda deci Amazon mi-a acceptat cardul (si aia verifica pana la sange, tot)
2. am visa la ING, si am mai facut plati internationale cu, cardul, dar nu la Amazon
3. BT a copiat incet si greu, toate avantajele de la ING, tin minte ce au inventat ei apa calda cu bancomate in care in sfarsit puteai sa si depui
4. nu stii deloc ce inseamna paypal, care e un serviciu COMPLET DIFERIT de BT, ca poti sa iti bagi cardul BT in paypal, nu inseamna deloc ca nu poti sa iti bagi si cardul ING la paypal

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cui îi răspunzi?

| miriciavoivod explică (pentru sabin89):

A fost un raspuns din partea lui CristiDinBucuresti, in care spunea ca trebuie sa am ceva de gen visa paypal de la Banca Transilvania

presupun ca mesajul lui a fost sters de catre moderator, si am incercat sa il sterg si eu pe al meu, pentru ca e un raspuns in aer, si nu am reusit, a schimbat userul cu Anonim, dar raspunsul a ramas

| miriciavoivod explică:

Ca de obicei, ING are cele mai bune servicii, dar si cei mai... IMBECILI operatori, care habar nu au de nimic si nu e prima oara

Amazon a reusit sa imi ia banii de pe card, fara nici o aprobare din partea mea

multumesc de interes

| sabin89 a răspuns (pentru miriciavoivod):

Un moderator nu avea niciun motiv să-l şteargă. În mod sigur, el l-a şters.

| miriciavoivod explică (pentru sabin89):

Posibil, dar improbabil, pentru ca eu am incercat sa imi sterg raspunsul si nu a fost sters, ci redenumit cu anonim