| sistar19 a întrebat:

Bună! Ați vândut vreaodată telefoane pe flip.ro? Sunt serioși? Am un telefon și aș dori să-l vând dar vreau să știu dacă sunt ok când vine vorba de banii pe care trebuie să-i dea vânzătorului după ce telefonul ajunge la ei sau dacă dau țepe.

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Eu am luat teapa si cand am vandut si cand am cumparat de la ei. Cand am vandut, mi-am luat teapa. Mi-au zis ca telefonul meu era blocat in retea si avea 128 gb. Eu i-am dat un telefon deblocat pe toate retelele si avea 256 gb. Le-am facut tichet, m-am certat cu ei prin mail-uri si n-am rezolvat nimic.

Cand am cumparat telefonul de la ei, mi-am ales unul care avea bateria 85% sanatate, dar am activat optiunea de a-mi inlocui bateria veche cu una noua de 100%. Totul bine si frumos pana cand l-am scapat din greseala pe parchet si nu a mai functionat telefonul. L-am dus la reparat si am constatat impreuna cu cel de la service, ca cei de la flip mi-au pus un fel de cip care mascheaza vechea baterie in asa fel incat sa para ca este noua. In momentul cand l-am scapat pe parchet, cipul acela a sarit din lacasul lui si bateria nu mai era conectata la telefon. Deci practic cei de la flip vor cauta mereu sa stoarca fiecare ban de la tine prin diferite scheme fie ca vinzi un telefon, fie ca-l cumperi.

Nu recomand sa ai de a face cu cei de la flip. Sunt hoti cu acte in regula.

3 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Mor
Și ai rămas păgubit?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Hyperion7):

Normal. Cautau foarte multe motive incat sa nu pot face mai nimic. Cum arati tu dovada la ANPC de ceea ce au facut ei? Ca la ei pe acte figura ca am primit ce am cerut.

| sistar19 explică (pentru StoicAnalysis):

Mulțumesc că ți-ai împărtășit experiența ta cu flip. Acum, cei care vor să cumpere sau să vândă pe flip o să fie mai precauți happy