Daca nu probezi produsul inainte sa il cumperi, sa fii sigura ca va fi teapa. Asa ceva trebuie cumparat din magazin fizic, nu online.
Nu cunosc acest site e adevarat, insa pentru rochii si haine in general recomand sa cumperi din magazine fizice...asta pentru a avea certitudinea ca primesti ceea ce comanzi!
FRAUDĂ TOTALĂ! rochie care nu se potrivește deloc cu anunțul. Rochie de foarte proastă calitate.
Ei nu răspund la e-mailuri, apeluri telefonice și mesaje...
Adresa de returnare a produsului de pe site-ul lor nu este corectă și coletul vă va fi trimis înapoi fără nicio rambursare și cu costuri de plătit. De evitat!
Este o nesimțire totală să nu cumpărați de acolo am dat comandă de rochie și mi-a venit un compleu pe care nici bunica nu l-ar purta și nu răspund la nimic pentru retur sau ceva?
Nu recomand deloc. Am comandata 2 rochii, una roz mărimea M, care a venit albastră și L. Cealaltă a venit ok, însă materialul arata diferit în poza.
Le-am scurs o mulțime se emailul ei pe toate adresele pe care le-am găsit, am sunat pe toate numerele pe care le-am găsit, am scris pe Facebook și pe messenger și nimic. Nimeni nu a răspuns.
Dar comanda au procesat-o și trimis-o foarte repede.
Nu recomand deloc. Sunt neserioși.
NU RECOMAND. A comandat soția 2 rochii, au trimis alte mărimi alte culori si de foarte proasta calitate. Am încercat sa iau legătura cu vanzatorul pe toate caile dar nu am reusit. Am făcut totuși retur dar nu a ridicat nimeni coletul la destinatar (se pare ca nu exista adresa la care trebuie făcut returul). Dacă totuși comandați asumati-va ca rămâneți cu ele pentru ca nici factura nu primiți și la ANPC nu accepta reclamații fără factura de la vânzător.
Alexe_Silviu_2000 întreabă: