Nu cunosc acest site e adevarat, insa pentru rochii si haine in general recomand sa cumperi din magazine fizice...asta pentru a avea certitudinea ca primesti ceea ce comanzi!
Daca nu probezi produsul inainte sa il cumperi, sa fii sigura ca va fi teapa. Asa ceva trebuie cumparat din magazin fizic, nu online.
Este o nesimțire totală să nu cumpărați de acolo am dat comandă de rochie și mi-a venit un compleu pe care nici bunica nu l-ar purta și nu răspund la nimic pentru retur sau ceva?
FRAUDĂ TOTALĂ! rochie care nu se potrivește deloc cu anunțul. Rochie de foarte proastă calitate.
Ei nu răspund la e-mailuri, apeluri telefonice și mesaje...
Adresa de returnare a produsului de pe site-ul lor nu este corectă și coletul vă va fi trimis înapoi fără nicio rambursare și cu costuri de plătit. De evitat!
Nu recomand deloc. Am comandata 2 rochii, una roz mărimea M, care a venit albastră și L. Cealaltă a venit ok, însă materialul arata diferit în poza.
Le-am scurs o mulțime se emailul ei pe toate adresele pe care le-am găsit, am sunat pe toate numerele pe care le-am găsit, am scris pe Facebook și pe messenger și nimic. Nimeni nu a răspuns.
Dar comanda au procesat-o și trimis-o foarte repede.
Nu recomand deloc. Sunt neserioși.
NU RECOMAND. A comandat soția 2 rochii, au trimis alte mărimi alte culori si de foarte proasta calitate. Am încercat sa iau legătura cu vanzatorul pe toate caile dar nu am reusit. Am făcut totuși retur dar nu a ridicat nimeni coletul la destinatar (se pare ca nu exista adresa la care trebuie făcut returul). Dacă totuși comandați asumati-va ca rămâneți cu ele pentru ca nici factura nu primiți și la ANPC nu accepta reclamații fără factura de la vânzător.
Alexe_Silviu_2000 întreabă: