Salut! O părere foarte bună! Am comandat de mult timp online. Nu vad nici-o problemă prin asta Sănătate! Sper că ți-a fost util sfatul meu și dacă te-am ajutat, răsplătește-mi cu o fundă! Mulțumesc!
"magazinele outlet (cele online)? Merita?"
intrebarea e echivocă, adică ce merită: să-ți faci și tu un site ca ăla sau să comperi ceva de acolo?
In Romania nu exista un outlet adevarat, in niciun caz nu magazinasele astea online
Buna, cumva le-am mai vazut si pe cele de afara si pe cele romanesti. Personal mi se pare ca este un amestec de marfa ( stocuri nevandute si care sunt ok ) cu marfa ( produse care au mici defecte fie din fabricatie fie din retururi fie din alte cauze ). Dar fiind ca sunt cumparate engros adaosul in unele cazuri poate fi si de 300%. Daca as cumpara? Da, am cumparat. Ca nu au fost tocmai ok toate? Da, nu au fost. Mai bine este sa vezi si sa probezi, asa as face eu. Succes.
De pe site-ul Outlet, nu Outletmag.ro, să nu comandați, plata e ramburs dar vin produse de 2 lei.Am comandat o geaca de piele, 300 lei și am primit o bluza xxxl. Am reclamat la politie, firma e fantoma.
Buna ziua,
Oare ne puteti lasa si un numar de comanda, pentru a verifica situatia dvs in sistem?
Multumim pentru feedback!
Va asiguram sa figuram ca firma inregistrata la toate autoritatile reglementate pentru sustinerea acestui business.
Daca sunt situatii cu produsele, din orice motiv returul este acceptat si rambursarea se face in 1-3 zile lucratoare.
Clientii care ne recomanda si apreciaza, sunt motivul pentru care zilnic cautam solutii pentru a imbunatati si optimiza procesele interne si nu numai.
Am aprecia colaborarea dvs si ne-am dori sa stim ce anume s-a intamplat, incat sa primim un feedback in aceasta directie.
Asteptam raspunsul dvs pe contact@outletmag.ro
Multumim!
AndaAndore întreabă: