Esti tanara, esti frumoasa, imbraca-te asa cum doresti tu, chiar daca altcuiva nu-i place, cum mi-ai descris tu imbracamintea pentru petrecere este ...socanta si asa trebuie sa fie, "sa-i omori' pe toti, parul cat ai rebel, machiajul decent, nu-ti ataca fata cu prea multe farduri... ochii sa-ti ramana verzi/foarte frumosi ca si ai mei,/ iar pentru buze foloseste un ruj cat mai aproape de culoarea naturala, sunt sigura ca vei cuceri pe toata lumea.
Ai uitat sa specifici cate kilograme ai, sa ne dam seama daca iti vin sau nu )
Eu zic sa nu te duci in negru, doar nu te duci la pomana, du-te in ceva colorat si fara colati, o bluza, o fustita ceva ...ca d-aia esti fata, nu in jeansi, colanti sau pantaloni.
Colantei negri, ok.bluza e ok.cizmele mov...trebuie sa ai grija in tinuta sa nu ai 2culori aprinse. daca ai bluza intr-o nuanta foarte aprinsa neparat in picioare ceva mai sters sau vice-versa. sau daca nu.iti pui o banderola pe cap mow.iti tapezi parul putin si cu niste cercei rotunzi mari ori negri ori mow ori turcoaz. si machiaj recomand un creion si un mascara si ajunge.cred ca e cel mai natural. sau adaugam si un tus mow sau turcoaz depinde ce cercei alegi. sper sa-ti fie de ajutor si sa nu te incurc:*:*:*
Ar trebui sa iti conturezi ochii cu creion negu putin gloss transparent si prindeti o coada intamplat si mie a functionat
3Paharel1alex2 întreabă: