| babanana a întrebat:

Buna. Dacă mi-au returnat comanda de pe shein ca n-am ridicat-o la timp îți dau banii înapoi? Dacă da cum procedez? Ca îmi fac mii de griji

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mai mult ca sigur ca-ti vor returna banii, probabil mai putin transportul, dar s-ar putea sa aiba o lista cu pacalitorii si nu vei mai putea comanda data urmatoare!

| Pricosmin a răspuns:

Dacă o comandă de pe Shein este returnată pentru că nu ai ridicat-o la timp, există șanse mari să îți primești banii înapoi. Iată cum funcționează, în general:

1. Politica Shein pentru comenzile neridicate
Returnare automată la depozit: Dacă coletul este neridicat, în mod obișnuit, el este returnat la depozitul Shein.
Rambursare: După ce coletul ajunge la ei, Shein procesează o rambursare către metoda de plată pe care ai folosit-o inițial.
Dacă ai plătit cu cardul, suma va fi returnată pe card.
Dacă ai folosit alte metode (ex: PayPal), banii vor fi returnați acolo.

2. Ce trebuie să faci tu?
Verifică starea comenzii:
Intră în contul tău Shein → „Comenzile mele" → Vezi statusul comenzii respective.
Așteaptă notificarea de rambursare:
De obicei, Shein te anunță prin e-mail când procesul de returnare și rambursare este încheiat.
Contactează Serviciul Clienți Shein:
Dacă nu primești o notificare sau banii în termen de 2-3 săptămâni, folosește opțiunea de „Suport clienți" din aplicație/website pentru a deschide un tichet.

3. Ce trebuie să știi despre rambursare
Taxele de transport: Este posibil să nu îți fie returnate taxele de livrare (dacă ai plătit pentru transport).
Durata procesului: Rambursarea poate dura între 5 și 14 zile lucrătoare, în funcție de banca ta sau metoda de plată folosită.