| trolgame a întrebat:

daca stiti site-ul EBAY. am gasit un produs care imi place.din pacate este din China si am auzit ca se adauga TVA si niste taxe as vrea sa imi spuneti mai amanuntit despre taxe si chestia cu UK adica pentru produsele din uk adica daca imi cumpar un ghiozdan mai platesc ceva taxe la vama si TVA? app. este vorba de un ghiozdan si costa 13 dolari si cam in cat timp vine 1 luna? daca stiti mai multe despre EBaY sa ma lamuriti si pe mine. mersi FUNDA!

4 răspunsuri:
| fotomatic a răspuns:

Cauta pe pagina produsului la shipping. Acolo scrie daca livreaza in RO, cat costa si in cat timp. Daca depaseste valoarea de 50$ iti ia tva la vama, daca este mai ieftin nu platesti nimic.

| anutzabnx a răspuns:

Din cate stiu eu, daca ai mai putin de 10$, nu platesti niciun fel de taxe vamale, eu cel putin nu am platit nimic. Cand te duci sa il ridici de la posta, trebuie sa mergi cu avizul si factura care ii arata valoarea(extras de cont sau invoice-ul trimis de seller). Poti ruga vanzatorul sa modifice pretul, sa il puna mai putin de 10$, iar asa, cand o sa arati factura, nu mai platesti nicio taxa, sau o poti modifica chiar tu. Daca e free shipping (Standard I´ntl Shipping), vine in cel putin o luna, din pacate. Sper ca te.am ajutat, daca mai ai intrebari, te ajut cu placere. big grin

| trolgame explică (pentru anutzabnx):

Buna, ai comandat de pe ebay uk cum se procedeaza? vreau un rucsac de acolo si costa 19.99 lire plus 8.99 de lire trasportul si mai vreau sa te intreb unde platsc transportul? de pe card mi se extrag banii? sau?

| anutzabnx a răspuns (pentru trolgame):

De pe Ebay.com de obicei, dar e acelasi lucru. Toti banii, adica 28.89 de lire vor fi extrasi de pe card.