| Ramo137 a întrebat:

Buna! De unde din Bucuresti pot cumpara carti mai ieftin? Am gasit multe carti de psihologie super faine dar in carrefour de ex sunt foarte scumpe.

9 răspunsuri:
| DandG2304 a răspuns:

De obicei la anticariate este mai ieftin. Poti incerca si pe grupuri de asa ceva (carti, anticariat, etc.)

| mODIN a răspuns:

Cărțile, daca le iei noi, au cam același preț peste tot. Încearcă la un anticariat sau pe elefant.ro daca prinzi o reducere

| Maraa345 a răspuns:

Litera. Ro, eu de acolo le cumpar.

| gabicoo a răspuns:

Încearcă la anticariat. Habar nu ai ce poți găsi acolo. Eu am găsit acum 5 ani seria completă din Enciclopedia României publicată în vremea lui Carol al II - lea.

| Tifyyyi a răspuns:

Vinted, e un fel de site ca Olx unde se vând chesti sh. O carte noua sau o carte sh tot aceași informație împărtășeste. Acolo se vând mai multe lucruri, in general haine, dar dacă cauți titlul cărții pe site in mare parte le găsești și la un super preț. Transportul e f ieftin!

| Ramo137 explică (pentru gabicoo):

Am cautat pe internat anticariat dar din pacate nu gasesc ce carti voiam, doar foarte vechi.

| Ramo137 explică (pentru mODIN):

Am cautat acum pe net anticariat dar din pacate nu gasesc ce carti voiam, doar foarte vechi.

| Ramo137 explică (pentru DandG2304):

M-am uitat pe net la anticariat dar din pacate nu gasesc ce carti voiam, doar foarte vechi.

| mODIN a răspuns (pentru Ramo137):

Cum spuneam, preturile sunt cam la fel in toate librariile daca le iei noi.