Lacatele sunt puse de forma, daca doresti pot sa ti-l deschid fara sa ma chinui. Un ac de siguranta mic si aia faci multe.
Hmm...am si eu vreo 5 jurnale (deja scrise) cu lacat eu de obicei le iau din Carturesti sau Librarium (din mall) dar daca comanzi de pe internet e posibil sa te dezamageasca rezultatele.totodata ai putea cumpara un jurnal obisniut cu lacat si dupa sa il decorezi tu exact cum doresti dar iti spun daca vrei ceva mai,, sofisticat'' cauta la librariile din mall. sper ca ti-am fost de ajutor... funda?
Mie mi se pare ca e mai sigur un jurnal electronic, cum folosesc eu. DialyDiary mi se pare cel mai bun. ai si parola la el.
Http://www.jucariishop.ro/monster-high-jurnal-cu-lac%C4%83t.html
In cazul in care iti plac chiestiile de genuu` acesta
Poti gasi jurnal cu lacat in orice librarie, dar daca ti neaparat sa il iei dupa net, uite un site, dar sunt cam copilaresti http://www.shopmania.ro/papetarie/p-jurnal-cu-lacat-40144208 d
NU. Am mai spus. PC-ul se strica, se duce la un moment dat. Si eu il vreau scris de mana.
Daca stii sa ai grija, nu se strica, cel mai bine ar fi sa-l tii pe un HDD extern, n-are cum sa se strice. Daca ti-l ia cineva de sub pat si ti-l arde ( sunt cam absurd dar na ) Oricum ti-am dat doar un sfat
3Paharel1alex2 întreabă: