Dacă ți se pare că un briceag Victorinox de 150 de lei este scump, te anunț că există și bricege de 3000$ (și nu sunt făcute din aur și diamante).
Este vorba de materiale, de controlul calității, de brand, de câtă muncă și cercetare sunt implicate în producerea acelui briceag.
Poți să-ți cumperi și un briceag de 15 de lei, dar ți se va rupe în prima conservă. Măcar un Victorinox te poate ține o viață dacă ai grijă de el.
Otel de cea mai buna calitate din Suedia + brand + certificare a calității + produs realizat în Elveția de muncitori elvețieni, plătiți ca atare.
Dragilor, sunt femeie, sunt cam paralela cu astea. Dar la sotul meu i se scurg ochii dupa "scula" aia asa ca vine ziua lui si ma gandeam ca POATE ar fi un cadou ok, de asta am cerut pareri. Va multumesc!
Dap, cred ca unui barbat i-ar place la nebunie asa un cadou
totul e sa aiba ce face cu el (mergeti in padure, la munte, drumetii), atlfel, eu mi-am luat unul ca, chiar mi-am dorit si il tin pus bine pentru "cand o sa am nevoie"
deci, sfatul meu e ca, daca, chiar il foloseste sa ii iei unul mai scump
daca nu, unul mai ieftin, undeva intre 100-150lei sunt cu destul de multe "chestii" in ele:
https://cutit-de-buzunar.compari.ro/? orderby=1&st=Victorinox
Victorinox e o firma elvetiana si produce bricege de calitate din otel suedez. Sunt foarte complexe, cu multe instrumente.
unuzero întreabă: