anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În cât timp ajung comenzile de la intersport în aceasta perioada? Vreau sa comand ceva de pe siteul lor și e obligatoriu sa ajungă în maxim o săptămână. Ați dat comanda? În cât timp a ajuns la voi?

13 răspunsuri:
| codrinmaestruldumelor a răspuns:

Si legatura cu categoria "dragoste si sex" unde e?

| Anonima975 a răspuns (pentru codrinmaestruldumelor):

Pe categoria asta intra cei mau mulți oameni. Nu puteam sa o postez pe shopping pentru ca nici nu cred ca știi ca exista, de asta ești aici happy

| codrinmaestruldumelor a răspuns (pentru Anonima975):

Eu sunt aici sa ma distrez cateodata, dar tot de asta nu o sa primesti tu raspuns la intrebare+ report pentru categorie

Era mult mai simplu sa nu răspunzi deloc, decat sa ma critici pentru categoria la care am pus întrebarea. Acum ți ai irosit timpul vorbind cu mine, timp în care puteai sa te distrezi, cum ai spus tu happy

| codrinmaestruldumelor a răspuns (pentru Anonima975):

Eu m-am distrat tocmai facandu-te pe tine sa crezi ca cineva chiar ti-a raspuns, ne mai auzim

As zice mai multe, dar ma abțin. Sper sa nu ne mai auzim. Seara faina!

| LPCTSTR a răspuns:

Sa-nteleg ca esti nerabdatoare sa-ti vina "dildăul" de postezi in categoria asta?

| LPCTSTR a răspuns (pentru Anonima975):

Gresit, asta se intampla in 2011, in 2020 toate intrebarile, culmea ca nu si cele din dragoste si sex, apar in feed pe prima pagina.
Practic iti iei hate si astepti degeaba.

| Anonima975 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Dacă tu ai impresia ca din astea se vând în intersport ar trebui sa faci o vizita la sala, nu ți ar strica

Ce treaba are sala si raspunsul meu?
Nu esti prima care ar incerca sa mascheze o comanda "rusinoasa" de jucarii sexuale sub diverse branduri si pretexte cum ca "pe site zice ca vine in n zile".

| Anonima975 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Wow... Ba jur ca la asta nu m-am gândit niciodată. O sa îți zic adevărul. Da u comanda la intersport pentru niște adidași și am nevoie sa ajungă în maxim o săptămână pentru ca e ziua prietenei mele în 18 mai și vreau sa i-i fac cadou. Atât. Da perverșii numa la lucruri de genu se gândesc, normal. Of of

Tu esti cea care a postat in dragoste si sex, la ce te asteptai ffs ca nici creierul nu ni-l mai folosim.

| xilef123 a răspuns:

Mai asteapta vreo 6 zile si vezi ce zice lumea