| Sexxy a întrebat:

in legatura cu acele vouchere de reducere de pe diverse site-uri (redutti,reduceriazi etc),daca nu pot printa voucherul si nu platesc online, as putea doar sa ma prezint la acel magazin care ofera reducerea?

Răspuns Câştigător
| promoromania a răspuns:

Voucherele de reduceri devin active doar dupa ce le platesti (max 3 zile de la plasarea comenzii), altfel se anuleaza automat.
In momentul in care platesti un voucher acesta se trimite la cumparator, la ofertant si o copie ramane la siteul care promoveaza oferta. Daca nu poti printa voucherul salveaza o copie pe telefon.
Fara sa platesti voucherul nu poti beneficia de pretul redus.
www.promo-romania.ro

3 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Pai daca nu ai platit si nu ai dovada platii (voucherul) te prezinti la magazin sa ce? Asta este un sistem in care functioneaza niste conditii, daca nu ai voucher din magazin cumperi la pretul normal, tocmai in asta consta avantajul sistemului cu vouchere.

| Sexxy explică (pentru mixxjim):

Pai nu am cum sa printez voucherul.si am inteles ca poti doar sa suni la acel magazin, sa faci programarea. eu asta intreb, se poate asa?

| EllaC2710 a răspuns:

Eu cand am folosit acele vouchere, le-am tiparit, le-am platit, am facut programare la respectivul cabinet cosmetic si dupa aceea m-am prezentat la cabinet cu voucher-ul platit. Asa functioneaza acest sistem cu vouchere.