Dacă ajunge prin poștă, slabe șanse. Acolo îți este cerut buletinul, iar dacă datele nu corespund îți iei adio. Ca excepție, sa dorească sa scape tine ( și de colet) sa iti înmâneze coletul și la revedere. Asta după ce te vor pune sa declari pe propria răspundere, cerere tip, dosar cu șină.
Mai dus ca tine nu este nimeni. Îmi pare rău ca ți-am acordat atenție într-un alt comentariu. Din păcate nu meriți atenție. Ti-am urmărit și capodopera din alta postare unde intrasei in polemici cu alt membru. Un neica nimeni, te crezi interesant și de fapt nu ești. Nici nu meriți atenție. Vorbește într-o pungă, ascult mai târziu.
Nu m-am obosit sa citesc. Ești un comunist fără materie cenușie. De fapt când am văzut comuniști cu materie cenușie? Zero barat.
Ma confuzi cu copilași virgini de pe TPU. La 32 ani, numai mucos nu ma simt. Mai si aplauzi ca foca la circ. Du-te si cântă la altă masă. Nu am mărunt. Dispari
Păcat de maica-ta care s-a chinuit sa te nască. Acum guști și tu din era tehnologiei, ai PC ( sau laptop), ești boss. Măcar știi sa dai copy/paste. Dacă te pun sa deschizi un document, sa creezi unul, sa editezi o poza sau un videoclip, să atașezi un document pe email, să creezi un portofoliu, sa scrii în HTML. Ramai impotmolit, tataie. Comentator activ pe social-media, ascuns ca șobolanii pe care i-am văzut prin gara de nord ( sau erai și tu printre ei?)