Nu ti se pare foarte nasol, ca sa zic asa, sa nu ai personalitatea ta si sa imiti pe altcineva? Fii originala, asta conteaza.
...eu cred ca ai doar 9 ani. Te cam incurci in minciuni.Ba ai 9, ba ai 17...Succes.cauta pe net si aflii cu ce se imbraca
A face o pasiune pentru o vedeta sau un pesronaj dintr-un desen animat este un lucru perfect normal. Dar iti dau un sfat imbracate cu haine cum iti place tie nu este neaparat nevoie sa o imiti pe Miley Cyrus fii tu cea originala asa totul este perfect. Intotdeauna fii tu insati!
Ceinculta esti rebeka. nici macar nu exista gradu 4 )
hai pa. app fi originala teo
Poi as zice sa iti faci propriul tau stil, nu copia pe nimeni. Cand ai sa cresti mai mare, ai sa vezi ca n-o sa-ti mai pese ce poarta Miley ci ca este doar o pustoaica talentata care scoate bani grei datorita voua! Incearca sa fi tuuu, apropo: tine-te de scoala, deoarece vad ca ai o ortografie buna
. Te salut, Teodora!
@ rebeka nu te mai umfla atat in pene ca esti verisoara nu stiu cui, nu e frumos sa minti un copil de 9 ani. ce naiba hai mai lasa televizorul si mai pune mana pe o carte
si. Teodora o sa vezi cand o sa cresti ca nu e nevoie sa imiti o persoana pentru ca ai propria personalitate, imbracate cu iti place si cum te simti bine
si vei fii mai mult apreciata de colegii si prietenii tai pentru ca asa nu vei fii o copie a vedetei Miley Cyrus
Ea poarta Colanti si maieuri cat mai simple. Iarna ai putea un costum de schii chiar si cand mergi la mall iar din blugii mai vechi ai butea sa iti faci o fusta.Bluzele simple cu maneca lunga asta nu stiu cum sa ma exprim adica s apui un tricou colorat care sa se asorteze cu bluza simpla. Ai Ugguri?
Ea are 3 perechi de ugguri daca nu ai ai putea sa porti cizme sau pentru vara, niste pantofiori sau sandale. Sper ca te-am ajutat eu impreuna cu miley deoarece eu o cunosc deoarece eu sunt verisoara de a 4 cu ashley tisdale.PA
Este o faza trecatoare pentru toti copii de varsta ta, toti vor sa fie miley sau mai stiu eu ce vedeta de la televizor...este normal pentru copii sa aiba un idol, totul o sa treaca de la sine
AlanaGlowey întreabă:
susudhhs întreabă: