SALUT EU AM REPARAT LAPTOP-URI 10 ANI
sunt obosit si nu iti pot cauta eu unul
dar pot sa iti spun la ce sa fii atent
cel mai importat lucru sa aiba procesorul detasabil sa nu fie lipit pe placa de piese pentru ca atunci daca vrei sa pui altul mai erformat nu o sa poti
sa nu fie Acer Asus
de preferat sa te uiti dupa DELL sau Lenovo
uite eu am un Lenovo x230 am dat pe el 150 euro cu facutra de la firma si sunt multumit de el
dar tu ia un laptop Intel sau cu placa de baza Intel,
important este sa aiba northbridge Intel
daca poti incearca sa aiba placa video separata nu incorporata in placa de baza
nu fugi dupa ssd ca asta iti cumperi tu in timp
sa aiba procesor i5 nu i7 nu i20
sa tina bateria macar 2 ore si 20 minute
nu accepta alte procesore ca sunt mai slabe de cat i5
daca tine bateria peste 3 ore este un jeg un jaf de laptop pentru ca sa iti poata oferi orice procesor de pe planeta asta performata trebuie sa consume ceva baterie
altfel e un procesor foarte prost
asa ca si marime trebuie sa nu fie nici foarte mare nici foarte mic
de 14, 5 16 inchi este perfect nu te infige la laptop-uri prea mari sau prea scumpe pentru ca poate vrei sa il lasi pe plaja
nu alerga dupa laptop cu ecran tactil
cauta sa fie un laptop cat mai robust
NU IL CUMPARA LA MANA A DOUA DE CAT DACA IL CUMPERI DE LA O FIRMA SERIOASA
depinde de ce vrei sa faci cu el
daca vrei grafica si joburi sa aiba placa video de 2GB
de preferat tot de la Intel
tot ce e facut de Intel merge bine
daca are placa de retea tot de la Intel si mai bine
cu cat este mai Dell si mai inel cu atat este mai bine
daca vrei sa iti spun niste firme de nu au auzit snobii de ele
NCR care fabrica bancomatele tu de ce crezi ca toate bancomatele de pe toata plata sunt fabricate de NCR pentru ca sunt calitative
dar este greu sa gasesti undeva un laptop ncr ei fabrica dar putine maxim 200 intr-un an pentru cine stie stie cine cunoste cunoaste
dar ncr-ul sa fie fabricat anul trecut sau anul acesta nu in urma cu 100 de ani!
Rocomand acest laptop nu e de gaming totusi te va duce 3 sau 4 ani fara probleme am acelasi model si isi merita toti bani
https://www.emag.ro/......D8673GBBM/
Lol, buna gluma Are 64 de gb de stocare. Ce pana mea faci cu atata de putin spatiu? Si un procesor de telefon, dai drumul la un joc si explodeaza
Cauta pe olx un i3, i5 si inca in garantie, nu lua laptopuri sh vechi doar daca dai undeva la 1000 lei altfel bateriile sunt duse si au uzura, cauta i3, i5 4gb minim, placa video dedicata 2gb, hdd ssd daca nu are il poti schimba e 200 lei un ssd de 256mb nou