| JMSDH a întrebat:

Poate cineva sa imi evalueza o masina de cusut sunger y2856112. Eventual sa imi arate poze si sa imi spuna anul fabricatiei?

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ai primit oferta de la cineva si spune ca sa iei si masina cu seria urmatoare sa ai grija. Este o pacleala. Spun ca ei cumpara masini cu mii de Euro dar trebuie sa fie o serie care se termina in numar par si alta care se termina in numar impar si daca nu ai cumperi una de la un cetatean pe care-l stiu ei. Tu cumperi masina cu o suma exagerata si ei raman cu banii si tu cu masinile pe cap. Atentie!

| JMSDH explică (pentru Salontanul):

Nu. Un prieten a fost interesat sa o vanda la un muzeu. Vreau doar sa stiu anul fabricatiei si o estimare a pretului.

| CataC a răspuns:

Salut
Masinile de cusut NU sunt o valoare. Se gasesc in casele batranesti la preturi de nimic, multi le au si le ocupa loc in casa degeaba.
Ofertele de cumparare de la muzee, privati, case de licitatii, etc sunt fictive. In principiu si ofertele de pe internet sunt fictive, sunt anunturi puse de cei care incearca sa insele.
E schema clasica, mare grija, sa nu cheltuie 1 leu cu nimic (evaluare, transport, nu stiu ce taxe, certificat de autencitate si ce mai inventeaza aia).
Bafta

| JMSDH explică (pentru CataC):

Un barbat atunci cand a vazut-o a scos portofelul si a oferit 10 milioane adica 250 de euro. Ulterior am aflat ca pretul real era mult mai mare.