| ady3600 a întrebat:

Buna seara, as vrea sa fac o comanda pe net despre care sa nu afle nimeni, sa nu-mi vina acasa. Care ar putea fi solutia?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://bit.ly/yXgHc2

pune pe altcineva s-o comande

| WeaponGirl a răspuns:

Faci comanda pe alta adresa, la un prieten spre exemplu! tongue

| ady3600 explică (pentru WeaponGirl):

Prieteni va rog cititi ntrebarea si apoi raspundeti, am zis ca nu vreau sa afle nimeni.

| WeaponGirl a răspuns (pentru ady3600):

Pai ai spus sa nu afle nimeni, (virgula) sa nu iti vina acasa. Prin asta se intelege ca nu vrei sa afle parintii happy Pai acum depinde si cum este comanda, daca vine prin posta...nu prea ai ce face; dar daca vine prin curier, pe ala poti sa il suni si sa va intalniti unde vrei tu sa iti dea comanda!

| CristiSeeker a răspuns:

Vezi daca se poate ridica comanda de la furnizor. Totusi nu ma pot abtine sa ma gandesc ce poate fi atat de special incat nu doresti sa afle nici un cunoscut...imi trec prin minte doar jucarii sexuale sau substante dubioase. Oricum, spor la treaba!

| ady3600 explică (pentru CristiSeeker):

Ce ganduri nazdravane ai prietenelaughing

| CristiSeeker a răspuns (pentru ady3600):

Daca nu ne spui despre ce este vorba, lasi loc de presupuneri. laughing Nu as spune ca doar eu am ganduri nazdravane, in acest caz, doar ca eu spun ce gandesc.

| Rebbbeca a răspuns:

Pai de obicei, cand faci comanda vine o hartie care te anunta ca trebuie sa-ti iei coletul de la posta. Poti fi atent si sa iei tu primul actul si sa iti iei comanda fara sa stie nimeni!

P.S. Iti trebuie buletin. Eventual sa fi major.

| TheLaw a răspuns:

Sau suna la furnizor si vorbeste cu el.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheLaw):

Pai si cu ce carte de credit plateste? mai ales daca e minor. e greu ce vrea el.

| splitt a răspuns:

Sexshop

| Anna333 a răspuns:

Am facut eu asta anul trecut. am facut comanda pentru o prietena de un costum din sex shop. nu putea ajunge nici la mine, nici la ea. Asa ca am fost la fan curier si l-am ridicat personal. poti ridica direct de la sediu sau sa optezi pentru posta