Prieteni va rog cititi ntrebarea si apoi raspundeti, am zis ca nu vreau sa afle nimeni.
Pai ai spus sa nu afle nimeni, (virgula) sa nu iti vina acasa. Prin asta se intelege ca nu vrei sa afle parintii Pai acum depinde si cum este comanda, daca vine prin posta...nu prea ai ce face; dar daca vine prin curier, pe ala poti sa il suni si sa va intalniti unde vrei tu sa iti dea comanda!
Pai si cu ce carte de credit plateste? mai ales daca e minor. e greu ce vrea el.
Vezi daca se poate ridica comanda de la furnizor. Totusi nu ma pot abtine sa ma gandesc ce poate fi atat de special incat nu doresti sa afle nici un cunoscut...imi trec prin minte doar jucarii sexuale sau substante dubioase. Oricum, spor la treaba!
Daca nu ne spui despre ce este vorba, lasi loc de presupuneri. Nu as spune ca doar eu am ganduri nazdravane, in acest caz, doar ca eu spun ce gandesc.
Am facut eu asta anul trecut. am facut comanda pentru o prietena de un costum din sex shop. nu putea ajunge nici la mine, nici la ea. Asa ca am fost la fan curier si l-am ridicat personal. poti ridica direct de la sediu sau sa optezi pentru posta
Pai de obicei, cand faci comanda vine o hartie care te anunta ca trebuie sa-ti iei coletul de la posta. Poti fi atent si sa iei tu primul actul si sa iti iei comanda fara sa stie nimeni!
P.S. Iti trebuie buletin. Eventual sa fi major.