| add1cted1 a întrebat:

Buna seara!
Daca am comandat de pe un site o placa video si nu mi-a ajuns placa specificata in anunt si vreau sa ii dau retur, vanzatorul are voie sa imi diminueze suma returnata daca doar m-am uitat la produs? Mentionez ca nu are niciun defect la cutie sau orice altceva

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Legea spune 14 zile fara explicatii. Conditia este sa fie toate componentele in cutie. Nu-i obligatoriu sa fie cutia originala. Unele magazine acorda (cu de la sine putere) 30 zile sau mai mult.

4 răspunsuri:
| UserRo10 a răspuns:

Ai drept de retur 14 zile fara niciun motiv. Spune site-ul macar. Daca ai luat de pe OLX nu mai poti face nimic

| add1cted1 explică (pentru UserRo10):

Dabstore.ro

| Violleta2022 a răspuns:

Ia de citeste politica lor de retur.
Vezi ca trebuie sa-i notifici inainte sa faci returul.
https://www.dabstore.ro/despre-magazin-c4/retur-a8/

| relian a răspuns:

Daca produsul nu corespunde cu descrierea facuta de vanzator,poti returna, indiferent ca ai desfacut pachetu, normal ca il desfaci sa vezi ce este, cum este ce ai cumparat.
Nu iti opreste nici un ban, este obligat sa iti returneze toti bani inclusiv transportul la tine.Ba trebuie sa platesca tot el si return laughing deci toate cheltuielele is suportate de vanzator.
Deci el tia trimis altceva decat a spus in descriere, este greseala lui.De aia este indicat sa faci playta prin PayPal, ai totul garantat.