Eu cred ca vrea doar sa ii arati ca o iubesti:X
Un gest romantic ar fi bine-venit!
Eu zic sa ii iei o bratara sau niste cercei...
Bafta! Download: eType1.com/f.php? FB0Dj4
Eu cred ca vrea doar sa ii arati ca o iubesti:X
Un gest romantic ar fi bine-venit!
Eu zic sa ii iei o bratara sau niste cercei...
Bafta!
Ai putea sa ii faci un tricou,o perna,o cana,in ceas personalizate cu o poza cu voi doi,ceva simbolic ar putea fi si un inel subtirel,finut,cu o pietricik, cv, am vazut in Milcov dar in Focsani sticle de vin finute cu diferite mesaje pentru iubit/a.pe eticheta in loc de toate datele ce erau necesare de scris pe eticheta avea msg respectiv.daca ai carrefour unde stai poti merge acolo ca sunt o multime de lucruri dragute acolo.uite ceva c m-ar impresiona pe mine din partea prietenului meu:ai putea sa o chemi la tine(sau undeva intr-o camera unde sa fiti singuri) si sa ii faci un pat frumos acoperit cu petale,langa un vin sau o sampanie cu doua pahare si bomboane gen raffaelo(nu mai stiu cum se scrie)sau bomboane de ciocolata. daca ii plac surprizele ia-i putea baga un cadou finut(bratara,cercei,inel, felicitare+poza cu voi doi)in ceva ce mancati impreuna(dar sa l gaseasca ea)ai putea sa ii aranjezi intr-un mod mai romantic un loc mai special pentru voi(daca aveti asa ceva)unde sa o duci legata la oki. daca nu e materialista incearca sa o surprinzi cu chestii romantice, finute si dragute.nu uita de o floare(afla care e floarea preferata si daca nu ai cum ia-i cel mai frumos trandafir dar unul singur, nu buchet! sper ca te-am ajutat, bafta multa! funda plssssss!
Ar fi dragut daca i-ai face un tricou care sa-i scrii cit de mult o iubesti!
E romantic! Sau i-ai putea da o bratara frumoasa stralucitoare care prin ea iai pute arat dragoste ta fata de ea! Sper ca ti-am fost de ajutor si Bafta in cautarea unui cadou iubitei tale!
Ai putea sa te chinui si cu chin cu vai sa ii faci tu o bratara (gasesti pe youtube o multime de tutoriale) si este usor de facut...ai face cateva noduri buclucase dar nu conteaza. daca zici ca nu e materialista atunci ii va placea foarte mult si de cate ori o va vedeao cineva pe mana ei o va intreba de unde o are si ea isi va reamintii de tine
Uita de obiecte oricit ar fi de simbolistice daca chiar vrei ceva romantic, sa o dai gata inchiriaza o masa cu lumanari la un restaurant si roaga pe cineva sa va faca o poza la amindoi si i-o dai cadou intr-un album mai incolo cu alta ocazie.Si ai impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura.
Un om de zapada de plus care canta, i-ar placea, sau de ala care se misca, sau ceva cu Mos Craciun, sau ofera-i o noapte nebuna.