Poti sa iei teapa pe majoritatea platformelor. Trebuie sa fii foarte atent. Singura platforma pe care n-am luat teapa este Joom. Iti vine produsul acasa, il verifici, si daca este in neregula le trimiti cerere si iti vor cere o filmare. Apoi nu vireaza banii firmei ci in contul tau de card.
Știu, de aceea aș fi preferat ca și la platforma asta, din moment ce aș vrea să cumpăr ceva aș fi dorit să plătesc la livrare ca să fiu sigur ca vânzătorul nu fură banii și nu trimite coletul.
Cu plata ramburs e mult mai sigur, însă nu înțeleg de ce nu acceptă. Nu ar trebui să se poată plăti și cash ( ramburs )? Nu am acest drept ca cumpărător?
Știu, de aceea aș fi preferat ca și la platforma asta, din moment ce aș vrea să cumpăr ceva aș fi dorit să plătesc la livrare ca să fiu sigur ca vânzătorul nu fură banii și nu trimite coletul.
Cu plata ramburs e mult mai sigur, însă nu înțeleg de ce nu acceptă. Nu ar trebui să se poată plăti și cash ( ramburs )? Nu am acest drept ca cumpărător? Nu plătesc cu cardul de obicei pe site-urile care nu mi se par sigure sau dacă vreau sa comand de pe acel site verific dacă se poate plăti ramburs, pentru a evita orice problemă. Deși și așa există riscul de a fi o firmă fantoma, și dacă e cazul de retur să nu mai răspundă la telefon...
Nu este o platforma romaneasca si strainii nu prea accepta plata ramburs chiar daca este vorba de vanzatori romani afiliati la platformele lor. Ei stii ce fac? Pastreaza banii in contul platformei si daca nu primesti produsul sau nu-ti convine ce ai primit returneaza banii. Asta este o parere. Nu stiu care este adevarul ca nu cunosc platforma.
Știu, nu este o platformă românească, însă din moment ce vor sa intre cu platforma pe "piața" din România, ar trebui să respecte și ei regulile... Pentru că și ei pot lua amenzi pe chestii de genul. Dacă nu respectă consumatorii... Nici eu nu cunosc această platformă, însă mi-a tot apărut în reclame și am fost curios.
Probabil așa fac cu banii. Însă există șansa să nu îți mai de a banii înapoi... Probabil este o platformă la început de "drum" în România. Pentru că nu o cunoaște multă lume. Și eu am auzit acum câteva zile de ea, dar am ignorat. Azi mi-a mai apărut reclama...