| lays a întrebat:

stiti unde pot sa mai gasesc blugi in genul asta?
https://www.miniprix.ro/produs/11554/jeans-dama/

ma refer la material.imi place mult:X:x. i-as comanda de pe miniprix.ro dar eu am 1.77 si am impresia ca sunt micutzi:(

7 răspunsuri:
| bogdanworld a răspuns:

Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.

| xLorEx a răspuns:

Pai sunt jeansi skinny cu un procent mai mare de elastan ce dau impresia de leggings, colanti, unii de inchid normal, altii au elastic. Eu am vazut o gramada de modele genul asta in New Yorker, Stradivarius, Zara, Bershka, Topseller. Asa e modelul, vin putin mai scurti decat cei obisnuiti, putin sub glezna. Si eu am 175 si arata foarte bine pe picioarele lungi.winking

| ionica56 a răspuns:

Paai poti da comanda sau cauta prin malluri! sigur gasesti dar cred ca sunt scumpisori! PAi daca vrei sai comnazi poti sati vezi masurile si da dai comnda!

pupiciiiii.

Răspuns utilizator avertizat
| Elena_6988 a răspuns:

Nu ai incredere in net ca sa cumperi oricum este mini se numeste MINI deci mai bine te duci la mall si gasesty.

| ilyJBieber a răspuns:

Se pe saitul ala