Mi-ai dat o idee buna cu hainele. Ceas am. Parfum am. Machiaj, nu am nevoie.
Mersi totusi!
Andrei, am intrebat ce cereti si voi, sau ce v-ati dori, ca sa-mi dati idei. Sau pur si simplu sa va dati cu parerea, cam ce ar putea sa-mi aduca, gen.
Ce era asa de greu? Nu. In ziua de azi, trebuie sa dai numai ' rekt.uri'. Lasa rekt. urile, si pleaca. daca te deranjeaza, ciau!
Eu nu cer nimic nu am 13 ani, nu poti sa ceri sfaturi la niste necunoscuti care habar n-au de viata ta sau ce-ti place tie, ti-am spus parerea mea nu trebuie sa vorbesti urat sau sa te agiti asa. ciao si tie
Ce sa faci ma Andrei nu pe toti ii duce capul. cred ca la masa intreaba cu ce sa manance supa, cu furculita sau lingura.
Daca stau sa ma gandesc nici eu nu stiu ce sa cer , dar probabil ca bani si voi decide pe parcurs ce-mi iau de ei.
Bani(50-100 lei)
Haine(pantaloni,camasi,bluze etc.)
Lucruri personalizate(puzzle,haine,breloc, magnet etc.)
Un animalut (Catel, pisica, papagal etc.) ti-as recomanda (daca iei caine sau pisica) sa iei de pe strada(sa salvezi o viata) sau de la un adăpost, asociatie.
Sa te duci undeva(intr-o excursie sau intr-un loc in care iti place tie)
Carti
Filme
Nu am 13 ani, scumpule. Am 15 dar la noi, în familie, a rămas chestia cu "moșul"(știm că părinții ne aduc cadourile, dar mna, fiecare membru cumpără cadou, și ne place să facem chestia asta). Fiecare merge pe tradițiile și obiceiurile lui. Dacă tu nu mai primești cadouri, asta nu înseamnă că ar trebui să nu mai primesc și eu.Fiecare sărbătorește în mod diferit! Și nu ar trebui să-ți dai cu părerea despre anii mei, pentru că nici măcar nu m-ai văzut :v, zic și eu. Eu am întrebat ce ar dori și ei, pentru că sunt în pană de idei.Ce e așa greu de înțeles? Am spus și mai sus, te deranjează, pleacă frate, și răspunde altundeva, că văd că faci pe aici ca atotputernicul! Și apropo, nu aveam nevoie de părerea ta.Mai mult te-a deranjat întrebarea mea, și trebuia să pleci.
Simplu și frumos! Te-am înjurat? nu. Nu am vorbit urât, și nici nu te-am jignit, și nici nu mi-am dat părerea despre tine
. Eu mă agit, sau tu? Hai că ești incredibil.
Măi băiețaș, am spus și mai sus, TE DERANJEAZĂ, PLECI. Și nu comentezi. Dar se pare că vorbesc ( mai bine spus, tastez) în chineză pentru unii. Sau ești chior, a doua variantă.
Eu zic să nu-ți mai dai tu așa. cu părerea. Comentezi prost și fără rost.
M-am suparat , ma duc sa o intreb pe mama daca vreau sa plang
Ps. sunt facut baietas de un copil nu inceteaza sa ma amuze chestia asta
Chiar tu ai zis mai sus, să nu mai vorbesc urât, și să nu mă mai agit. Dar tu ce faci acum? Încerci să mă jignești, deci mai mult te agiți.Să înțeleg, că te-ai descris, în mod subtil Penibil.
Nu sunt răsfățată. Oricum, dacă aș fi, ce ți-ar păsa ție? ce problemă te freacă pe tine? Sincer acum. Adică, și tu ai defecte, ca orice om, și nu ar trebui să zici de alții, ar fi mai bine să te uiți la tine.
Dacă la mine, cel puțin, a rămas tradiția, mă faci răsfățată, sau cum? Că nu te înțeleg, chiar deloc. Frate, nu cer cadouri scumpe.Nici nu vreau. Dar e frumos când cumperi un cadou, îl dăruiești, și la rândul tău, primești. Dar ce să înțeleagă un prostănac ca tine? Și-mi permit să-ți spun astfel, pentru că și tu, ți-ai dat cu părerea despre mine, fără să mă cunoști.
O seară faină.