La eMAG nici măcar nu interacționezi cu nimeni, faci cererea de retur, se aprobă, aștepți curierul, predai produsul, și primești banii sau alt produs înapoi. Nu ai treaba cu firma respectivă.
Daca l-ai bagat in priza imediat dupa ce l-ai primit este cam vina ta ca s-a ars... Deci: suna la eMag spui ca produsul e defect si vrei inlocuirea lor - suni la eMag nu la firma respectiva, daca te vor intreba spui ca dupa ce l-ai primit l-ai lasat catvea ore la temperatura camerei si abia pe urma l-ai bagat in priza!
L-ai bagat repede in priza. Trebuia sa-l lasi vreo doua ore la temperatura camerei.
Eu zic sa te duci la acea doamna si sa ii bagi proiectorul undeva, poate iti proiecteaza si ea la randul ei niste scuze.
Dacă erai asa deșteaptă, cum ți-a spus și mai sus darrio... A făcut scurt circuit din cauza condensului. Produsul fiind adus din frig în căldură, transpiră. Dar isteața de tine. Repede, ura, luminițe.
Nici măcar nu sti când l am băgat in priza de ce ești invidios nu te înțeleg vine Crăciunul nu fi frustrat
Nu am de ce să fiu invidios pe oamenii proști. Din potrivă, când privesc în jur încep să prind curaj.
N are deloc sens ce spui. Ai peste 12 ani măcar? Fa ți de lucru )