Stii tu cum sunt vedetele cu "aere" si fițe pe ele, tu crezi ca ar aprecia cadoul? Sau este muncă in zadar, o cunosti pe vedetă ca alea au bodyguard, si pînă sa ajungi tu sa i dai vedetei cadoul o ia agentul de pază si o aruncă. Vedeta presupun ca este o femeie nu?
Da, e o frmeie, aoleu; m-am exprimat gresit, nu e vedeta, e actrita, persoana publica, e modesta, am intalnit-o, e pur si simplu o persoana normala dar cunoscuta, mersi oricum
Trebuie să fie ceva cu valoare sentimentală, în semn de apreciere, și să nu fie inutil acest cadou, pentru că ar fi păcat să afli mai târziu că l-a aruncat. Poate ceva vestimentar ar fi o idee bună, dar nu cred că vei vedea o vedetă purtând poșetă de hârtie
Mersi, dar poseta e impermeabila, mersii
Atunci merită să încerci
Poti cauta pe internet posete din hartie, si atunci sa imi spui daca crezi ca i-ar placea sau nu, te rog, fiindca e handmade si facut de mine si daruit din suflet, eu zic ca are valoare sentimentala, uita te te rog si apoi da mi un raspuns, mersii
Da, dacă o faci din hârtia corespunzătoare și cu o culoare frumoasă, cred că i-ar plăcea ^^
Alessio111 întreabă:
ZimniceaCarrefour întreabă: