Trebuie să fie ceva cu valoare sentimentală, în semn de apreciere, și să nu fie inutil acest cadou, pentru că ar fi păcat să afli mai târziu că l-a aruncat. Poate ceva vestimentar ar fi o idee bună, dar nu cred că vei vedea o vedetă purtând poșetă de hârtie
Stii tu cum sunt vedetele cu "aere" si fițe pe ele, tu crezi ca ar aprecia cadoul? Sau este muncă in zadar, o cunosti pe vedetă ca alea au bodyguard, si pînă sa ajungi tu sa i dai vedetei cadoul o ia agentul de pază si o aruncă. Vedeta presupun ca este o femeie nu?
Da, e o frmeie, aoleu; m-am exprimat gresit, nu e vedeta, e actrita, persoana publica, e modesta, am intalnit-o, e pur si simplu o persoana normala dar cunoscuta, mersi oricum
Poti cauta pe internet posete din hartie, si atunci sa imi spui daca crezi ca i-ar placea sau nu, te rog, fiindca e handmade si facut de mine si daruit din suflet, eu zic ca are valoare sentimentala, uita te te rog si apoi da mi un raspuns, mersii
Da, dacă o faci din hârtia corespunzătoare și cu o culoare frumoasă, cred că i-ar plăcea ^^
Alessio111 întreabă:
ZimniceaCarrefour întreabă: