Pai aici eu pot sa-ti raspund cel mai bine pentru ca mai intai am avut o chinezarie si acum am originalul. am iphone 4 si sunt foarte multumit, diferentele sunt urmatoarele: rezistenta telefonului(am avut replica am calcat pe ea din greseala s-a spart displayu), iphone 4 e mai subtire mai mic si are ecarnul mai mare ca replica, camerele la replica sunt praf(in adevaratul sens al cuvantului se vad in pixeli, la iphone 4 se vede foarte bine), soft-ul(replicile sunt praf nu merge sa pui jocuri ca in app store aproape nau jocuri deloc, touch-screnu e praf se apasa comenzi din greseala, tastatura qwerty nu e in modul landscape~adica pe o parte~ wifi-ul este praf nu se conecteaza la toate hotspoturile, de aceea nici n-am reusit sa vad cum e netu, adica browseru, grafica in meniu e varza, de fapt in general, comenzile le efectoeaza dificil, nu prea am stat pe el mai mult stateam pe un Nokia i6303 ca e mai bun, daca vrei iphone 4 eu mi-am loat de la cosmote cu 10 mil si abonament vezi si u ce faci si nu-ti lua chinezarii
Sunt niste telefoane proaste, facute cu piese ieftine de niste muncitori care lucreaza pe bani putini. Mai vrei alte pareri? Cu banii pe care ii dai pe o chinezarie de aia, mai bine iti iei un telefon brand care stii ca o sa te tina.
Pai diferentele sunt la calitate
prietenul tau avea dreptate
mai bine dai 40 milioane si ei unul bun
funda
Pai, cam pe tot ce scrie Made in China sigur n-o sa tina mai mult dupa prima poza facuta. Mai ales pentru un telefon.
Pai.mai bine dai bani mai multi si iti iei unu "original" si in 2 zile vezi ca iti cade carcasa...inainte sa iti iei un telefon "fa-i proba" adica. vorbesti minim 3 ore cu cineva faci minim 100 poze asculti diferite genuri de muzica si vezi calitatea sunetului etc... P.S:NU TOT CE E SCUMP E BUN!
Stai linistita ca cele mai multe telefoane sunt facute in China! si Nokia si multe altele! si nu tot ce e facut in china e rau! ce nike si firmele astea nu sunt facute SI in china (si ma refer la originalele) dar acolo e mana de lucru mai ieftina si producatorii ies in avantaj asa!