| Bubble13 a întrebat:

ce v-ati cumpara daca ati avea 220 lei. astept cat mai multe raspunsuri. FUNDA

Răspuns Câştigător
| ShutUPxD a răspuns:

Niste skateri pe 100 lei - 130 lei asa de vreo 30 lei m'as duce in rulez sa imi iau un mtn hardcore, mi'as mai lua un tricou si de restul as face cinste prietenilor la o pizza happy

11 răspunsuri:
| passenger a răspuns:

O rochie love struck

| Lavy a răspuns:

Un telefon mi-as cumpara!

| OanaG a răspuns:

O ochie si o pereche de pantofi sau o pereche de jeans o camasa mai provocatoare mulata si decoltata, o gecuta neagra si o pereche de botine, bine ca pentru a doua imbracaminte mai trebuie adaugat vreo 50 de lei

| herbalist a răspuns:

Un bilet de tren dus intors si cu restul as sta sambata si daca mi ar ajunge si duminica la marelaughing

| AnnePlatt a răspuns:

O rochie de vara,converse, accesorii, balerini si o geanta colorata, cosmetice. FUNDA?

| lollyd a răspuns:

Parfumul selenei Gomez chiar daca nu costa atata

| Lilia_1576 a răspuns:

Ceva de imbracat big grin

| Americana a răspuns:

Haine...

| LOVE_3743 a răspuns:

Mias cumpara Diferite haine,,,>>>>>>Sau cel mai bine ar fi sa mai astepti ceva timp macar pina iti faci vreo 500 de lei cu astia poti cumpara lucruri mai importante...

| andrutza_4492 a răspuns:

Pai eu mias cumpara o pereche de pantofi super : cu toc, fara toc daca iti place un anume lucru care sa coste mai putin de atat iatil cu incredere...

| Sabinis a răspuns:

Un Memory Stick produo 8 GB Sony Pentru PSP te rog da-mi si mie 153.80 RON te rooooooooooooooggggg iti dau 4 de funde te rog