| killerspike95 a întrebat:

Cine ma poate ajuta cum comand Telefonul Samsung galaxy S4? dupa Emag.ro sau GSMLand la pret 17 milioane ca nu lucrez nu am servci vreau sa il comand ca sa vina acasa si la postas sa ii dau banii cum fac? am 490 de euro mi-a trimis mami bani din Germania si vreau sa il comand de pe aceste siteuri cum fac? dau fund happy vreau rasp serioase tongue

Răspuns Câştigător
| andyeyes99 a răspuns:

Daca te uiti sub baterie o sa vezi ca scrie Made in China dar asta nu inseamna ca nu e original (sunt fabricate acolo pentru ca mana de lucru e mai ieftina). Instalezi si tu aplicatia Antutu si ai acolo Device info unde iti spune ce model de procesor are telefonul si alte informatii. Daca datele sunt la fel ca cele de pe site inseamna ca telefonul e original.

2 răspunsuri:
| andyeyes99 a răspuns:

Iti vine prin curier a doua zi si ii platesti cant costa telefonul si iti da o factura. Ii poti spune sa iti deschida si coletul sa fii sigur ca ai acolo toate accesoriile pe care le dadeau cei de la eMAG putand refuza si comanda. Transportul este gratuit indiferent de localitatea in care te aflii si esti instiintat de curier inainte cu 30 de ora ca va ajunge la tine. Sper ca te-am ajutat.

| killerspike95 explică (pentru andyeyes99):

Cum pot vedea daca este original? happy