anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, mă gîndesc să-mi iau un telefon, îmi puteți recomanda careva telefoane?

Răspuns Câştigător
| Anonimboy111 a răspuns:

Iphone 14 pro max

10 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Raport calitate -pret recomand Xiaomi. Orice Xiaomi în funcție de banii care ți permiți să îi dai pe un telefon. Nu are el un semnal prea bun, dar în oraș este foarte bun.

| Eireann a răspuns:

Cam ce te intereseaza? Si ce buget ai? Vrei camera buna, vrei viata lunga la baterie, vrei ceva flashy, ai nevoie de el la scoala/munca? Daca ai bani de el si vrei ceva cu report bun calitate- pret ia un Google Pixel 8 (asta e cel mai nou dar si Pixel 7a e super ok) - face cam tot ce poti sa vrei de la el. Daca vrei unul ieftin recomand Nokia C12.

| Simpatic a răspuns:

Totdeauna cand doresti sa faci o achizitie relevanta are bugetul.
Dupa aceea iti putem recomanda.
Salut.

| dullcat a răspuns:

Fairphone.laughing

| gabicoo a răspuns:

Motorola.

| Celdrept a răspuns:

Nu ai specificat suma in care te incadrezi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Eireann):

Tine bateria la Pixel? Stiu ca la Pixel-urile din anii anteriori se descarca repede.

| marazx6 a răspuns:

Țin să menționez bugetul e intre 2000-3000 lei

| risteacristi a răspuns:

Ce vrei sa faci cu el? Doar telefonie si sms-uri? Ai nevoie de stocare, camera buna, memorie suficienta de lucru etc? Xiaomi Redmi Note 12 pro 4g/5g. In jur de 1200-1400 ron. 8GB memorie, 256 GB stocare, 100mb camera, dolby stereo, radio, gps, amoled display 120Hz, slot suplimentar card memorie, incarcator rapid (1/2 ora). Cel mai bun la categoria lui.

| Anonimboy111 a răspuns (pentru Anonimboy111):

Sau chiar 15 doar ca e mai multa diferenta la bani decat la telefon, 15 are alt material, un buton nou si ceva la camere si procesor mai bun etc, dar 14 pro max zic eu ca e un telefon ft bun