| LOVETOKNOWTHINGS45 a întrebat:

Va fi putin lung dar merita citit! Acum cateva zile am comandat de pe arhicunoscutul site Brasty.ro un esantion de 10ml de tom ford black orchid fiindca nu mai aveam prea mult parfum in casa. Bun zis si facut ajunge coletul in cateva zile si cand il desfac si il testez ce sa vezi? Parfumul de la ei, nici macar nu da spre black orchid-ul pe care il detin si este luat dintr-un magazin de specialitate, parca ar fi doar o replica de doi lei, ma duce cu gandul la o clona. Lasand faptul ca nu are acelasi miros ca unul dintr-un magazin de specialitate dar si persistenta da in gropi, am aplicat 5 jeturi si de abia tine 2 ore pe piele iar proiectie de 30 min! Pe cand black orchid-ul meu original tine la 4 jeturi vreo 10 ore si 5 de proiectie chiar buna! A mai avut cineva problema asta cu Brasty.ro? Ce credeti sunt sau nu niste jigodii care dau replici sau am avut eu ghinion? Pareau sa fie de treaba pana mi-am pus mainile in cap de ce am primit! Si nu sunt singurul client nemultumit din cate vad!

6 răspunsuri:
| AlexElektro1987 a răspuns:

Pai din moment ce spui ca nu tine nici macar jumatate din timpul in care rezista celalalt, e clar ca nu e de aceeasi calitate. Si de ce nu comanzi de pe site-uri cunoscute sau de ce nu te-ai dus in acelasi magazin de unde ai luat si primul parfum pe care il aveai?

| Catrice a răspuns:

'Arhicunoscut' zici... nici n-am auzit de site-ul asta rolling on the floor

| LOVETOKNOWTHINGS45 explică (pentru Catrice):

Nu toti au auzit ce ii drept, dar e destul de "cunoscut"

| LOVETOKNOWTHINGS45 explică (pentru AlexElektro1987):

Da asta e adevarat, doar ca am mai vrut sa imi iau 10ml de parfum fara sa mai dau acum 300 pe altul! Si mi-am pus baza in ce zic ceilalti ca e vai de mine f bun. Dar de acum ori ma duc intr-un magazin sau pe notino am vazut

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru LOVETOKNOWTHINGS45):

Pai nu te mai baza pe altii, decat dacă e cineva pe care cunosti si ai incredere happy

| Dismally a răspuns:

Nu am auzit de ei pana acum. Ar putea fi 3 explicatii la problema ta:
1. Ai primit o replica ieftina - acele esantioane de 10ml cred ca sunt facute de ei deci e posibil
2. Parfumul a fost reformulat si acestea sunt noile lui "performante"
3. Cel mai putin probabil ar fi sa-ti fi trimis din greseala altceva