Eu am cont pe site și câteva comenzi plasate. Produsele au ajuns, în siguranță ( nedeteriorate), de fiecare dată. Referitor la transport, acestea, au fost livrate, prin firma de curierat Cargus. Când coletul ajunge la curier, aceasta, contactează telefonic clientul. Dacă ai întrebări, poți suna la departamentul de relații cu clienții, disponibil, 7 zile din 7.
http://www.emag.ro/info/livrarea-comenzilor
E foarte bun. Am comandat multe lucruri, dar le-am comandat sa vina din alt judet pana in judetul meu, la showroom. Am cocomandat si pana acasa si nu a venit la fel de repede precum ma asteptam dar... E bun.
Dai FUNDA?
Emag.ro este cea mai buna firma din Romania poti avea incredere in ia eu de acolo mi-am luat telefonul si castile de acu! Eu iti recomand eMAG
Ce sa nu fie bun la transport? eMAG lucreaza cu o firma de curierat, eu mereu cand am comandat ceva m-au dunat a doua zi ca imi ajunge coletul...ce te face pe tine sa fi asa nesigur?
Cand comanda depaseste valoarea de 90 de lei, transportul este gratuit, orice ai pus in cos.
Emag foloseste serviciile unui curierat cu care a incheiat parteneriat.
Nu am avut probleme cu ei, atat timp cand produsul a fost pe stoc.
Comanda, si te vei convinge!
Asculta la mine, am comandat multe de pe eMAG
Daca comanda depaseste 90 Lei transportul este gratuit
Daca comanda este 20 lei sau mai putin de 90 lei, transportul costa 11 sau 12 lei in plus
Dar, sa fie vandut de eMag, daca este vandut de un partener eMAG atunci costul transportului il vei suporta chiar daca depaseste 300 lei!
Tot 11-12 lei
Bafta!
Mda...m-am comvins de Emag cu firma lor de transport nu mi-au livrat prosusul fiind ca Fan courier nu are acoperire pentru zona in care locuiesc eu!
Praf! nu recomand celor de la sate
anonim_4396 întreabă: