| Sophiaaaacls a întrebat:

Buna, vreau sa comand niste papuci de pe olx dar nu sunt obisnuita cu aplicatia absolut deloc. Vanzatorul mi-a spus ca o sa ii livreze prin easy box si care are nevoie de nume,nr. de tel, adresa, mail si sa specific unde e easyboxul dar imi este cam frica sa dau comanda deoarece ma tem sa nu fie vreun scam. Plata a zis ca trebuie facura cand ridic coletul din easybox cu cardul. Stie cineva daca aceasta metoda de vanzare este ok? Adica sa nu fie scam si sa ma aleg cu un produs de 2 lei.

6 răspunsuri:
| I0NUTA a răspuns:

Eu am comandat de acolo si a fost ok. Aceasta metoda de vanzare, se foloseste si pe eMAG. Exista riscul ca produsul sa nu se ridice la nivelul asteptarilor.

| Dragobeta a răspuns:

Nume, si adresa mail pentru livrare prin easybox? Ciudat. Inteleg numar de telefon pentru cazul in care se intampla ceva. Da, e nevoie sa stie la ce easybox sa-ti livreze. Si platesti acolo cu cardul, altfel nu se deschide cutia.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru I0NUTA):

EMAG e ditamai firma, nu trimite caramizi, comparatia nu are sens

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde peste cine dai, olx e doar un site de vanzari. poti da peste cineva serios sau nu

| Cipi1212 a răspuns:

Poți cumpăra papuci de la un magazin specializat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Olx are livrare cu verificare. Pe pagina cu anuntul, apesi "Cumpara cu Livrare". Iti introduci datele acolo si platesti cand vine curierul cu pachetul.
La easybox e mai ieftin, probabil de asta prefera asa vanzatorul.
Vezi ce ratinguri are omul. Daca e Excelent, n-ai de ce sa-ti faci griji. A avut multi clienti multumiti.