anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua. Am o intrebare. Am vrut sa vand o masina de spalat vase pe ebay.Mi-a cumparat-o o doamna, a platit pentru ea dar banii nu au ajuns inca la mine, sunt in aplicatie. Nu stiu exact cum se numeste pentru cine e in Germania poate stie ca am vandut prin program rapid. Ce pot face daca nu mai vreau sa o vand? Precizez ca locuiesc in Germania.

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ii faci femeii REFUND imediat, daca nu vrei sa-i trimiti masina, ca te poate reclama la politie.

| Alexia232323 a răspuns (pentru Violleta2022):

Bani nu ai intrat inca in contul meu sunt la cei de la Paypaly pana cand trimit comanda dar eu nu mai vreau sa o trimit ma gandesc ca ii vor intra bani automat in cont nu?, cand daca imi vor intra mie in cont ii pot trimite inapoi fara probleme?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexia232323):

Nu, banii nu intra autmomat in contul tau bancar, stau in asteptare in contul paypal pana ce tu ii instructionezi Paypalul sa-ti trimita banii in contul bancar.
Aici este mai usor, ca de sunt in contul paypal de asteptare, poti sa nu-i transferi in contul tau bancar ci sa-i returnezi (faci refund) persoanei care ti-a facut plata. In acest caz paypalul nu-ti mai opreste nici un comision de vanzare si procesare.

Pai si cum pot sa returnez bani avand in vedere ca am inteles ca eu voi primii email cand imi vor intra bani in cont, cum pot face sa fac sa ii returnez bani?

Eu am vandut prin vanzare rapida eu nu stiu decat numele persoanei si am primit email de la ebay ca dupa ce imi inta bani sa trimit comanda daca nu bani vor intra automat in contul meu. Cum pot face sa ii returnez bani in aceasta situatie?

Plus ca eu nu am cont de Payplay eu nu stiu unde sunt stocati acei bani pe care femeia mi ia trimis, si nu stiu cum pot afla ca sa pot sa nu mai primesc bani si sa ii fie trimiti inapoi

Eu am vandut prin vanzare rapida eu nu stiu decat numele persoanei si am primit email de la ebay ca dupa ce imi inta bani sa trimit comanda daca nu bani vor intra automat in contul meu.
Plus ca eu nu am cont de Payplay eu am pus datele mele bancare. Am inteles ca bani pot fi trimis prin Paypaly sau mai inca o cateva varainte dar eu nu stiu unde sunt stocati acei bani pe care femeia mi ia trimis, si nu stiu cum pot afla ca sa pot sa nu mai primesc bani si sa ii fie trimiti inapoi
Cum pot face sa ii returnez bani in aceasta situatie?

Intri in contul tau de paypal si te uiti la activitate, si-i vezi daca au intrat ca-s in "pending" si de acolo ii poti muta doar tu, transfer in contul tau bancar sau REFUND, inapoi celui care ti-a trimsi banii.

"acum 2 ore | Alexia232323 explică (pentru Violleta2022):
Plus ca eu nu am cont de Payplay eu nu stiu unde sunt stocati acei bani pe care femeia mi ia trimis, si nu stiu cum pot afla ca sa pot sa nu mai primesc bani si sa ii fie trimiti inapoi".

Acum am vazut mesajul asta!
STAI, ca asta este scam, odata ce tu nu ai cont dePaypal, este imposibil ca banii sa intre intr-un cont inexistent.

Pai nu stiu daca bani sunt stocati de cei de la Paypal sau de altcineva ca nu am unde sa vad stiu doar numele persoanei. Nu am cont de payplat eu cand am facut cont pe ebay am pus detalile contului meu bancar. Daca cumva acei bani intra in contul meu ii pot trimite inapoi de unde imi intra sa spun ca doresc sa ii fie trimisi inapoi

Despre ce blocaj vorbesti omule?
Este imposibil ca cumparatorul sa-ti fii facut plata in Paypal odata ce tu nu ai Paypal si nu exista nici un paypal pe numele tau.
Tu nu intelegi ca ala este un SCAM?

Pai eu nu am cont de Paypal dar sunt si alte metode de plata nu doar prin Paypal pe ebay eu nu stiu daca bani sunt la cei de la Paypal sau nu

Noi chiar nu avem de unde sa stim asta, doar tu ai putea sa intri in site-ul si sa le scrii,, cerandu-le informatia platii.

Pe site la ebay unde mai exact ca am tot incercat si nu gasesc

Ce cauti tu cu ebay-ul?
Tu ai vandut pe un site german, deci acolo un de ai vandut acolo cauti si intrebi!

Nu imi apare ca ar fi facuta nici o tranzactie pe una din aplicati iar pe cealata ca nu s-a facut nici o tranzactie in contul meu in ultimele 180 de zile ( poate sunt in asteptare dar nici acolo nu imi apare ) Sa fi fost doar o teapa ca sa fi trimis masina de spalat?