anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua!
As dori si eu o idee de cadou pentru mama. Uitati aici cateva informatii despre ea, in caz ca suntem in situatii asemanatoare, sau poate aveti o minte mai stralucita si dupa aceste lucruri, va puteti da seama mai repede decat mine:
--are 34 de ani, dar implineste 35
--ii plac carti de dezvoltare personala/spirituala scrise de OSHO si autori asemanatori. M-am gandit sa ii iau o carte, dar citeste prea mult si nu stiu ce carte sa ii iau.
--ii plac betisoare parfumate, lumanari parfumate, etc.
Bugetul meu este de maxim 300/350 de lei. Va rog sa nu fie vacante, posete, parfumuri, bijuterii. Are prea multe accesorii si nu cred ca ar insemna foarte mult pentru ea. Daca aveti vreo idee va rog din suflet sa ma ajutati.
Sper ca nu va cer prea mult si ca ma veti putea sfatui cu ceva.

Răspuns Câştigător
| Valkyrie95 a răspuns:

Buna,
Daca ii plac cartile scrise de Osho ii poti cumpara orice scris de Alan Watts. Recomand "Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti", "Viata ca extaz", "Intelepciunea nesigurantei".
II mai poti cumpara o cutie in care sa isi tina bijuteriile daca spui ca are asa multe sau un set de creme antirid.

8 răspunsuri:
| IonescuRobert a răspuns:

Făi cadou un Dildou!

| dinaprilie a răspuns:

Dupa cum cuvanti pare sa ai injur de 12 de ani..cu o mama de 35 e cam greu sincu osho si cu.e wonderwoman.

| nevermatch a răspuns:

O agenda pentru 2022 draguta si un difuzor de aromaterapie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spa Day.

| Mopmop a răspuns:

Eu zic asa: pui banii intr-o felicitare in care ii scrii La multi ani si ca o iubesti si ca P.S ii zici ca ai ales acest mod de cadou tocmai in ideea ca sa isi cumpere ea ce anume doreste si ii place.
Fii sigur ca felicitarea asta ii va ramane toata viata la inima...
SARBATORI FERICITE si La Multi Ani mamei tale!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai mare cadou pentru ea ești chiar tu.

| RanyMaryStary26122521 a răspuns (pentru Mopmop):

Multumesc mult!

| RanyMaryStary26122521 a răspuns (pentru Valkyrie95):

Multumesc mult! Voi lua in considerare.