| geaky17 a întrebat:

Buns TPU! Ce cadou as putea sai cumpar prietenei mele.implineste 18 ani.Nici o data nu m-am descurcat cu cadourile.Mentionez ca suntem impreuna de 4 ani. Bugetul de care dispun Maxim 10 milioane.8 sigur dar sper sa strang 10. Nu e o fire materealista care sa spuna imi doresc aia sau vreau ceva anume.nici o data nu mi-a zis. ce iar place.va rog dati-mi niste ideibig grin.Rog seriozitate.

20 răspunsuri:
| XxRoyalxX a răspuns:

Nu trebuie sa fie ceva scump ca sa ii placa, poti sa ii ei niste cercelusi de aur, niste hainute frumoase o rocie poti sa o intrebi pe cea mai buna prietena a ei, cam asa care e gustul, ei, fetelor nu le place sa le iei marea cu sarea, dar nici nimic, asculta-ma eu sunt fata :X

| MireeeLa a răspuns:

Poti sa ii cumperi o perna in care sa fie o poza cu voi doi, un glob umplut cu apa si sa aiba ceva inauntru o poza cu voi doi, un telefon de exemplu samnung star 2, album cu poze un tablou si mai gandeste-te tu. Funda?

| DeEa_5512 a răspuns:

18 ai? hmmm...iai putea da chiar bani ca sa isi cumpere ea ce vrea,asa poti risca sa ii iei ceve ce nu ii place
dar dca chuar vrei sa ii iei ceve special,iai putea lua un medalion din acele in forma de inimioara care este din doua bucati si purtati fiecare cate o jumatate, un buchet mare mare mare de trandafiri rosii, o felicitare frumoasa etc. sper ca te-am ajutat:*

| geaky17 explică (pentru DeEa_5512):

Banii i-am mai dat.Tot aceasta suma.deci daca i-as fi dat si a 2 oara e aiurea.medalion in forma de inimioara stiu ce zici avembig grin.Despre flori nu stiu ce sa zic...Alte idei?big grin

| Lory18 a răspuns:

Trbuie sa ii faci un cadou sa o surprinda este un eveniment important din viata fiecaruia,cu acest buget te poti gandi la mai multe cadouri gen: un telefon in cazul in care ar trebui sa il schimbe,un aparat foto daca nu are,bijuterii din aur-bratara, lantic, cercei sau chiar argint.Chiar si niste hainute daca stii ca a vazut ceva care sa ii placa foarte mult.Daca ii place sa schieze un costum nou de sky. aaaaa multe depinde si de caracterul si personalitatea ei. Daca o descrii putin am reusi sa te ajutam mai mult in alegerea unui cadou, tu o cunosit cel mai bine.Fai un colaj de poze cu voi de la inceputul relatiei pana in prezent sau un album foto cu poze si personalizat.Trebuie sa ii iei si ceva haios ca doar face 18 ani.O cutie de bijuterii personalizata in care sa pui si o bijuterie de inceput.
Acesta problema cu cadourile o am si eu, am primit cateva siteuri de cadouri iar de la unul din ele am comandat ceva pentru prietenul meu si am fost chiar multumita. Daca te ajuta intra aici:http://www.ilux.ro/ si asteptam detalii mai multe sa te putem ajuta cu ceva in plus.

| DeEa_5512 a răspuns (pentru geaky17):

Da...trebuie sa ii iei ceva interesant de care sa isi aduc aminte toata viata,intreabai prietenele ce haine de exemplu a vazut ea care iau placut fff mult,un telefon nou,aparat foto,ceva personalizat cu voi doi de exemplu un breloc sau un tricou,sau chiar plasa de cadou sa o faci cu poza voastra, in care sa ii pui deasupar cadoului o felicitare frumoasa in care sa ii spui cat de mult o iubesti, cat de norocos esti k ai intalnito etc.la aceasta suma sunt ulte multe

| geaky17 explică (pentru Lory18):

Pai telefon i-am luat.acum un an cand facuse 17 ani.
Bijuterii are foarte multe deci daca i-as mai lua eu cred ca ca ar fi in plus si ar sta aruncate prin diverse locuri ale camerei
Eu m-am gandit la un aparat foto, din cate stiu o pasioneaza fotografie, dar in bani astia nu cred ca voi gasi un aparat foto profesional...
Cat despre ceva haios? Nu am idee ce as putea sa-i iau.

Oricum ea nu este o fire ff pretentioasa.Prefera lucrurile ieftine si cu valoare sentimentala decat cele scumpe.Mentionez ca la majoratul meu si ea a cheltuit in valoare de 600 roni.deci mie asa sa-i iau ceva mai ieftin de bani astia

| Lory18 a răspuns (pentru geaky17):

Aaaa asta cu bani sa ii dai nuuuu.e mai dragut cand ii faci un cadou si sa fie ambalat si frumos.Atsept cateva detalii si ma mai gandesc la cadouri.ar mai fi:O geanta deosebita daca este mai "coconoasa",un portofel,o pereche de pantofi(nu inseamna ca ii dai papuci),un parfum, un machiaj deosebit, aaaaa mai bine o ceri in casatorie si gata (glumesc) si apropo de flori ar fi dragut sa ii iei 19 trandafiri sau daca are o floare preferata(19 nu 18).Ma mai gandesc la altele si iti mai spun...happy

| geaky17 explică (pentru Lory18):

De ce 19 trandafiri in loc de 18? Pentru ca ea 18 ani face nu 19?
Nu se da 18 pentru ca este numar cu sot? sau dc?

Am inteles...Pana o sa ai bani sa ii iei un aparat foto profesional ii cumperi unul mai putin profesional si mofidica pozele in photoshop:). Cred ca s-ar bucura de un aparat foto si asa veti surprinde si momentele frumoase din viata voastra.Si ca tot zici ca are o groaza de bijuterii i poti lua o cutie de bijuterii(http://www.ilux.ro/accesorii-de-lux/cutie-bijuterii-argintata.html),pui aparatul in cutie, o ambalezi frumos si gata.si cele 19 flori.Lucruri haioase:18 suzete,o pereche de budigai din aia cum poarta babele, un pampers pentru adulti un biberon, lucuri ce se dau la 18 ani.

Exact este cu sot si nu se da asa ca la mort.II poti lua 18 trandafiri rosii si unul alb sau 18 albi si unul rosu, daca ti se pare mai interesant asa.
Cand este ziua prietenei tale?

| krlla a răspuns:

Ii poti face o petrecere si sa va invitati prietenii, sa ii cumperi un lantisor in forma de inimioara rupta pe care unul sa.l ai tu si unul ea, iar pe inima sa scrie BFF sau Lo si pe al tau ve (Love)love struck.

| Laya a răspuns:

De ce nu o duci intr-o mini-vacanta?
Undeva-n apropiere, intr-un loc unde sa fiti doar voi doi si s-o rasfeti... E majoratul si daca tot i-ai luat pana acum atatea cadouri, nu crezi ca e timpul sa faci ceva mai "special"? Cadouri ii poti face zilnic, dar nu stiu, du-o undeva la munte sau eu stiu...la o pensiune, sa fiti doar voi doi si fa-i pe plac, trateaz-o ca pe o printesa acolo. Sigur va fi ceva deosebit si veti ramane amandoi cu amintiri faine happy
La multi ani prietenei tale, apropo! big grin

| ElizzaTPU a răspuns:

Uite ceva f dragut care cred ca i-ar placea prietenei tale. este un pandantiv mecanic, transparent pe ambele parti http://www.fiora.ro/accesorii/globul-timpului-pandantiv-sferic-mecanic.html

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Un cadou minunat :ii poti plati cateva sedinte la un spa (unde sa se bucure de relaxare ). iubita unui prieten a fost foarte incantata cand a primit un astfel ded cadou!

| cat a răspuns:

Poti sa-i daruiesti o bijuterie finuta din aur sau un memory stick inimioara de genul http://www.crownfashion.ro/......%83-883840 pe care incarci poze cu voi din cursul anilor in care ati fost prieteni. Ideea este ca poti sa-i dai si un trandafir, o floare, daca il dai din inima si gestul este inso'it de dragostea ta vor cantari sentimentele sin nu valoarea materiala a darului.

| lunathemoon a răspuns:

I-ai bijuteri. cercei, lantisor, trandafiri si bomboane de ciocolata.scrie-i si o felicitare si spune-i la multi ani!

| ElizzaTPU a răspuns:

Sau o lenerie sexy :D http://www.rochiisexy.com/

| KiddaBăă a răspuns:

Cumpara.i un inel frumos, se va bucura! S.au fa.i o surpriza la care nu s.ar fi gandit niciodata. Acum depinde si ce ii place, ce isi doreste cel mai mult happy. Bafta multa si la multi ani! :*

| Bijuterii111 a răspuns:

O bijuterie swarovski