| DaciaRomania a întrebat:

Cam câți bani cheltuiți la mall într-o vizită, așa, de obicei?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand merg in vizită nu cheltuiesc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

0 lei, am renuntat sa mai cumpar chestii de la mall cand poti lua atat de multe chestii online.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De obicei nu ies ca să cheltui. Cumpăr cele necesare în limita bugetului meu.

| Freya1 a răspuns:

Eu în Mall merg la supermarket, la plimbare sau când am nevoie de ceva încălțări.Ca în rest hainele de acolo nu imi prea plac sincer, rar mai gasesc cate ceva la h&m, c&a...în rest sunt ciudate pentru gustul meu.

Deci, dacă nu luam în considerare mâncarea, pana în 300/400 de lei pe adidasi, sau ghete...o data la ceva vreme.

| Catrice a răspuns:

1000 lei minim într-un magazin, intru in vreo 4-5 depinde ce am nevoie sau ce ma atrage. Merg cam o data pe luna uneori de 2 ori.

| Frank51 a răspuns:

Dacă merg doar să mă plimb 50 de lei. Dacă merg să-mi iau haine între 100 și 1000 de lei.

| Dismally a răspuns:

Cateva sute de lei probabil, iau doar produse alimentare cand merg, haine nu cumpar din Romania, parfumuri si cosmetice gasesc pe net mai ieftine, restul produselor nu prea ma intereseaza.

| Lioana a răspuns:

Nu am un obicei de a cheltui. Cumpar cand si cat am nevoie iar nevoile difera de la o vizita la alta. Poate fi 5 lei sau poate fi 500 lei. Dar in general ma incadrez sub 100 lei.

| anonim3247 a răspuns:

Depinde de cumpărături.

Cei mai mulți bani au fost

- geacă nevasta 150 lei

- cizme nevasta 700 lei

- blugi nevasta 170 lei

- diferite chestii de femei cam 200 lei

Asta cam 1 dată la început de primăvară sau toamnă.

În rest maxim 100 lei pe nimicuri.

| 199onur7 a răspuns:

Mi-am batut joc de munca mea luni bune și într-un final mi-am dat seama ce rahat cat de mine mare am făcut iar asta o să-mi rămână o lecție toată viața cat am sa trăiesc sa nu-mi mai bat joc de bani si să-i risipesc vreodată mai bine putrezesc acolo decât sai mai cheluti aiurea si pe nimicuri îi cheltuiam aiurea rău rău de tot.

| Paracetamol0lol a răspuns:

1 leu da în alte zile și 2/5 lei, hai mai bine în second hand că e mult mai ieftinhee hee

| DonEnnioSalieri a răspuns:

Sunt sarac.

Întrebări similare