| Sonia822 a întrebat:

Cand creezi cont pe ebay, sellerul poate sa-ti vada datele de contact inainte sa lansezi o comanda?

6 răspunsuri:
| Vântulalb a răspuns:

Ce este "sellerul"?

| relian a răspuns:

Despre ce date vorbesti? Nu iti vede nimeni date personale sau despre contul tau, doara chestii referitoare la ce nume ai la cont, ce rewieviuri ai si cam astea.

Date gen unde sa iti trimita ce ai comandat, ori le dai tu cand cumperi, ori i le da PayPal daca platesti asa.Deci nu iti vede datele inainte,iar daca platesti prin PayPal in afara de adresa unde sa trimita nu vede nici o alta informatie de nici o natura despre tine sau contul tau.

Ebay nu iti arata datele tale nimanui,mai sigur ca Ebay eu sincer nu stiu de mai gasesti locuri de unde sa cumperi ori sa vinzi ceva.
Acu mai nou au bagat astia taxe si pentru cel care cumpara,pana acum plateau taxe doara sellerul,dar asta e.

Eu iti recomand sa cumperi ori sa vinzi ceva pe ebay,ai garantia ca nu poti lua ori da teapa nimanui,atat de platesti cu card cat, dar mai ales daca faci plata p[rin PayPal.
Iti recomand sa platesti prin Paypal si inainte dea cumpara citeste bine despre produsul ce vrei sa il cumperi, daca nu are descriere, eventual dai mesaj sa iti dea amanunte, orice scrii pe ebay ramane acolo, ai dovada in caz ca ar aparea ceva nelamuriri.

| Sonia822 explică (pentru relian):

Am vrut sa-ti dau funda dar nu apare optiunea de a-ti da funda! La utilizatorul de sus apare o funda gri, tu n-ai laughing

| relian a răspuns (pentru Sonia822):

Stai linistita ca nu-s curiois eu de funde, daca stiu ceva sigur, garantat atunci spun.
Inca ceva legat de ebay.Pe ebay cumperi exact ceea ce vezi,daca ala zice ca vinde Nike,atunci aia vinde,vreau sa zic ca se vind produse originale,produse exact ca in descriere.
Daca ai intrebari,ori nelamuriri poti intreba.Cel mai bun ar fi sa cunosti pe cineva in America sa iti cumpere el si sa iti trimita, este mai ieftin, chiar daca ajunge mai tarziu, dar ajunge direct la usa ta, nu trece pe la posta, nu trece pe la vama pe nicaeri laughing

| Sonia822 explică (pentru Vântulalb):

Vanzatorul

| Brizbriz a răspuns:

Inainte, nu, evident, ebay nu o sa riste sa ii dai in judecata
dupa, da, evident, altfel nu ar sti unde sa trimita comanda