Ikea este magazin de mobilier casnic. intrebarea era referitoare la supermarkete
Sorry
Doar Cora nu am. In rest, toate sint la fel. Poate unul sa aiba 1-2 produse care nu se gasesc in alta parte si lipsa tot asa, dar nu e vorba de produse universal cautate. Si preturile sint cam la fel. 10-20 bani diferenta. Realul a fost deja cumparat de Auchan. Urmeaza reamenajarile in magazine.
Carrefour si real. metro si selgros e de obicei pentru soceietati comerciale. mai ales ca selgros si la un baton de ciocolata iti face factura
Metro si Selgros poti zice ca ies din schema pentru ca sunt Cash&Carry dar mie Cora mi se pare cel mai ok, oferte bune tot timpul
Carrefour-ul este cel mai dotat.Adica,are tot ce vrei.Eu una m-am plimbat prin multe hipermarket-uri, crede-ma, si mi-am dat seama ca cel mai bun e Carrefour.
Eu aş spune Carrefour după care Metro.Nu este o mare diferenţă între ele, dar mie Carrefour îmi place mai mult şi mai mereu când mă duceam să cumpăr ceva, 90% găseam acolo.
Parerea mea este ca Auchan pentru ca produsele achizitionate de acolo sunt ieftine si bune si de fiecare data cand am cautat ceva am gasit acolo.