Eu aş spune Carrefour după care Metro.Nu este o mare diferenţă între ele, dar mie Carrefour îmi place mai mult şi mai mereu când mă duceam să cumpăr ceva, 90% găseam acolo.
Doar Cora nu am. In rest, toate sint la fel. Poate unul sa aiba 1-2 produse care nu se gasesc in alta parte si lipsa tot asa, dar nu e vorba de produse universal cautate. Si preturile sint cam la fel. 10-20 bani diferenta. Realul a fost deja cumparat de Auchan. Urmeaza reamenajarile in magazine.
Ikea este magazin de mobilier casnic. intrebarea era referitoare la supermarkete
Parerea mea este ca Auchan pentru ca produsele achizitionate de acolo sunt ieftine si bune si de fiecare data cand am cautat ceva am gasit acolo.
Carrefour si real. metro si selgros e de obicei pentru soceietati comerciale. mai ales ca selgros si la un baton de ciocolata iti face factura
Metro si Selgros poti zice ca ies din schema pentru ca sunt Cash&Carry dar mie Cora mi se pare cel mai ok, oferte bune tot timpul
Carrefour-ul este cel mai dotat.Adica,are tot ce vrei.Eu una m-am plimbat prin multe hipermarket-uri, crede-ma, si mi-am dat seama ca cel mai bun e Carrefour.