As zice sa te abtii si sa cauti ''vanzatori'' locali. In Romania nu se vinde si daca iti gadila coletul la vama, au toate datele necesare ca sa primesti o amenda babana, care o sa iti arda cheful de a te juca cu pocnitori in viitor,
Mergi in piata nu patesti nimic nu ai prieteni care vand? pe internet stai mult pana iti vine poti sa iei teapa cumperi contrafacute ia originale de la baietasi
Eu iau de mult de la vanzatori seriosi de pe Facebook. Au o istorie si nu ai cum sa iei teapa, eu n-am luat niciodata. Cauti un vanzator care are review-uri multe si toti sa fie multumiti, daca vezi un singur review negativ nu te bagi. Eu anul asta am luat de la mircea. Este safe, ca trimite prin posta.
Vreau sa iau de pe ekopiro, baietii sunt destul de legit da vreau numa sa stiu daca gaborii se baga in treburi. Numa fireshow e unde sunt eu, da aia vand foarte scump.
Daca ai noroc, nu este nicio problema. Daca nu ai... eh.
Dar poti merge si la "piata", daca te protejezi... cum sa iei covid?
Numai cumpăra asa ceva, sunt ilegale te poti rănii si tu si pe altii, da le incolo de pocnitori si petarde, bine ar fi sa i ti dea politia amendă 5000 de lei sa te înveti minte ca nu este de joaca cu asa ceva, multi oameni s au ranit grav din cauza petardelor care le au explodat in ochi si în mîini.
Pentru ca sunt prosti ca le-au tinut in aman cand le-au apris. petardele se aseaza pe pamant si atunci aprinzi fitilul
con12ro întreabă: