Cati ani are? de cat timp sunteti impreuna? daca de putin timp nu trebuie sa iei ceva foarte scump si nici siropos.
ia un parfum, o carte, un portofel, o cravata, ceva pentru hobbyului lui, bilet la meciul echipei preferate
Un parfum barbatesc si eventual mai scump, dar daca nu ai prea mare bugetul poti sa ii iei un portofel sau o cravata
Ideea mea geniala ar fi asta click http://www.cadouridedragoste.ro/cadouri_pt_el-iubit.php si-ti spun ca-l atrage mai mult decat un cadou;) funda:)
Bună. Ar fi drăguț ceva handmade, ceva confecționat de tine, ceva în care ai pus mult suflet.
Sau poți să îi pregățești o petrecere surpriză, cu câțiva prieteni și un tort. Nu știu, dacă e musai să-i cumperi ceva, întreabă-l dacă îi lipsește un lucru material care e acela sau ce și-ar dori să-și cumpere el pe viitor și fă-i o surpriză de ziua lui cu acel lucru. Baftă
La intrate in carrefour este un magazin cu lucruri personalizate poti sa-i iei o pernuta in forma de inima cu poza voastra pe ia
Am sa-ti spun ce i-am cumparat eu in ultima vreme prietenului meu:
bricheta Zippo de culoarea lui preferata(in cazul in care fumeaza)
o pereche de chiloti haiosi
o masina de jucarie(marca preferata)
i-am m-ai facut un tort si cel mai dragut cadou pe care i l-am facut au fost 12 cutii de bijuterii pe care i le-am facut eu, in care i-am pus cate un biletel. Cutiile semnifica lunile de cat timp suntem impreuna si pe fiecare biletel impresia mea din luna respectiva.
Alissa17 întreabă:
TdsdfcelMaiStupid întreabă: