Pe 8 septembrie e Naşterea Maicii Domnului! Cred că cel mai frumos cadou e o icoană(dacă ai potenţă financiară )din argint sau argintată cu Maica Domnului! Va avea o amintire pe viaţă! La mulţi ani şi din partea mea! Să fi iubită la maxim!
Poti sa ii iei un tricou, o pereche de pantofi, un telefon care crezi ca i-ar placea sau un laptop! Funda?
Pai as avea o suma de 100-150 lei, poate cateva zeci de lei in plus, sa zicem ca m-as incadra cam in 200 lei suma maxima. Ai ceva idei? Bag de seama ca esti baiat si mi-ai fi de un real folos cu o idee, ceva Majoratul lui e pe la inceputul toamnei, dar as vrea sa-mi fac planul de acum.
Chiar nu stiu, suma e prea mica, cumparai ceva de firma ieftin uite siturile astea daca vrei sa te incadrezi in bani tai
pantofi burberry :(replici) http://www.okazii.ro/......a116147252
ceas calvin kelin (replica) http://ceasuridemana.ro/calvin-klein_a78005.html
Depinde si de bugetul tau, un ceas, daca ii place sa poarte costum, ii poti lua un ac de ravata din argint(din aur e cam scumpisor) o narghilea, o tabla de sah, ceva de care sa isi aminteasca toata viata, indiferent ca il poate purta sau il pune in vitrina. uite si un link catre un site cu cadouri dragute. iar daca vrei ceva amuzant, citeste aici sa vezi ce de idei:-> http://www.craiovaforum.ro/......tml...Sper sa-ti fie de folos. P.S.: Distactie placuta!
Tare amuzant/a esti mai era cineva pe un forum, nu departe de ideea ta : o papusa gonflabila.
Buna o dacie la mana a 16 nu costa mult
Serios:un parfum ceva ce ii foloseste sau cel mai simplu dai banii lui si isi cumpara ce vrea(nu chiar toti 2 milioane )
Mai e intreaga Dacia aia pana la mana a 17a cand o cumpar eu? Imi surade ideea ta, poate o masina-macheta, dar un Chrysler sau altceva. Ma gandeam ca after-party, sa merg cu el la un restaurant, sa fim doar noi, iar in paralel cu asta, un parfum, sau un set cu aftershave, ce spui?
Pai da dar am o banuire ce ii place mai mult de tine decat de o papusa gonflabila deci ideea mea e mai buna .
Mama-soacra deja ma indrageste, de iubita nu mai spun, sper sa ramanem asa mult timp. E foarte buna ideea asta, chiar am s-o tin minte, pana in septembrie pot strange ceva mai multi bani si sa-i cumpar asa ceva, mai ales ca si "soacra-mea" le are cu Biserica. Merci :*
Haha, m-ai prins aici. Meriti vot din partea mea, 2 de "amuzant", mergi mai departe!
1)am doar 16 ani, si nu barbersc
2)o cina romantica o sa te coste mai mult-ti-am mai spus nu ii cheltui pe toti sa iti mai ramana si tie de o bluza, un ciorapel ceva
3)asta e tare de tot daca vrei sa ii cumperi o masina macheta vezi ca se dau cu nu stiu ce ziar da is la 25 de lei si ii zici ca ai dat 1 milion(ba nu ca e cadou)
4)daca nu te decizi dai banii lui sau mie sa isi/imi cumpar ceva
scuze dar asa sunt eu fff glumet
Cu siguranta, am sa ma uit si pana de ziua lui am timp si de ales, si de strans bani. Merci din nou!
Cu banii care o sa-i strang, la ce criza e, pot sa mananc sa-mi ajunga la o masea, ca au restaurantele niste preturi de zici ca platesti 10kg de cartofi, nu o portie. Vreau o macheta mai imbietoare, eventual sa aiba si claxon, si sa-i bagi apa pe o parte si sa aiba un buton ceva, prin care sa iasa apa pe parbriz, la stergatoare, eventual sa faca si putin fum cand isi misca rotile. Poate cu 300lei ii cumpar asa ceva.
Ii poti personaliza un tablou cu voi doi si ceva ce ii place...eu nu stiu...un parfum.o minge de baschet pe care si-o dorea de mult timp doar ca nu a putut sa o cumpere!
Mama ce idee am sigur o sa iti placa, cumparai o stea pe cer e la moda si nu cred ca e asa scumpa sunt destept dama dracu
Date... Cea mai ieftina e 105lei, si sincer, pentru o diploma si o harta si nu mai stiu ce, raman la un parfum sau masinuta de care ziceam. Merci de idei oricum
anonim_4396 întreabă: